ADVERTISEMENT
News

Câte persoane s-au vaccinat în centrul de la Obor, în schimbul micilor. Când are loc o nouă campanie

Campania de vaccinare din centrul de la Obor, în schimbul micilor oferiți de autorități, a fost un succes.
Autor: Andreea Marin | 14.06.2021 | 21:59
Câte persoane s-au vaccinat în centrul de la Obor, în schimbul micilor. Când are loc o nouă campanie
Câte persoane s-au vaccinat în centrul de la Obor, în schimbul micilor. Când are loc o nouă campanie. Sursa foto: Colaj Fanatik / Facebook USR

Campania de vaccinare de la Obor, prin care oamenilor li se ofereau mici după imunizare a fost un adevărat succes, după cum anunță Uniunea Salvați România (USR).

ADVERTISEMENT

Câți oameni s-au vaccinat în schimbul micilor

Astfel, partidul a transmis că s-au imunizat 1.436 de oameni în cele trei zile. Astfel, un calcul matematic simplu ne arată că s-au vaccinat 42 de persoane pe oră în cadrul acestei inițiative, de vaccinare în schimbul micilor.

„Vaccinarea de la Obor, un succes! 1.436 de oameni s-au imunizat împotriva COVID-19 în cele trei zile ale campaniei de vaccinare de la Obor, inițiată de primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu. Asta înseamnă 42 de oameni vaccinați pe oră”, a anunțat USR, pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

De asemenea, anunțul partidului arată și că va avea loc o nouă rundă de imunizare pentru persoanele care doresc să fac acest lucru. Aceasta va avea loc în mini-vacanța de Rusalii, mai exact în perioada 25 și 29 iunie 2021.

Vaccinarea se face tot fără programare. Răsplata pentru cei care se vaccinează este aceeași, anume o porție de mici cu muștar, două chifle și o apă plată. În cadrul acestei inițiative oamenii se pot vaccina cu serul de la Pfizer sau cel de la Johnson & Johnson.

ADVERTISEMENT

Când are loc runda a doua de imunizări și mici

„O nouă rundă de imunizare anti-COVID-19 la Obor va avea loc în mini-vacanța de Rusalii. În perioada 25-29 iunie, cei care doresc să se vaccineze fără programare pot să vină la centrul mobil și vor primi și o porție de mici «cu de toate» și o apă plată”, arată mesajul USR pe Facebook.

Încă de la început, această campanie de vaccinare a fost una de succes, căci de la primele orele ale dimineții românii s-au așezat la coadă pentru a se imuniza și pentru a primi mici, în schimbul adeverinței de vaccinare.

ADVERTISEMENT

Totuși, unii dintre oameni au declarat că nu au venit în Piața Obor pentru mici, ci pentru a-și face cumpărăturile și așa au ajuns să se și vaccineze, dar apoi au primis bonus acest voucher la mici.

Acest centru a funcționat numai în weekend, iar programul acestuia a fost de vineri până duminică. Cel mai probabil, runda a doua va avea același program, însă el va fi anunțat de autorități.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!