News

Viața bate filmul. Povestea dramatică a unei mame care a murit fără să știe ce s-a întâmplat cu copilul ei dispărut

A murit de dorul copilului său. Povestea dramatică a unei mame care și-a căutat ani la rând băiatul dispărut.
23.04.2024 | 12:38
Viata bate filmul Povestea dramatica a unei mame care a murit fara sa stie ce sa intamplat cu copilul ei disparut
Povestea dramatică a unei mame care a murit fără să știe ce s-a întâmplat cu copilul ei dispărut Sursa foto: Daily Mail/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Se spune că viața bate filmul, iar povestea lui Joann Ponzo, o mamă care a murit la doar 48 de ani de dorul copilului său dispărut, întrece orice scenariu de la Hollywood.

Copilul dispărut a fost găsit la câteva luni de la moartea mamei

Calvarul lui Joann Ponzo a început în urmă cu patru ani atunci când Jaylen Griffin, fiul său în vârstă de 12 ani, a dispărut fără urmă, scrie dailymail.

ADVERTISEMENT

Puștiul a fost văzut ultima dată pe data de 4 august 2020, în timp ce se îndrepta către un magazin alimentar din Buffalo, New York. Atunci când a plecat din casa sa de pe Warren Avenue din cartierul Broadway-Fillmore, acesta i-a spus mamei sale că merge să își cumpere dulciuri, însă nu s-a mai întors niciodată. Ani la rând, el a fost căutat cu disperare de către mama sa, iar rudele, prieteni și autoritățile au scotocit prin tot orașul, dar, din păcate, fără rezultat.

În cele din urmă, cadavrul micuțului a fost descoperit în podul unei case, pe data de 12 aprilie 2024, la numai câteva luni de la moartea mamei ale.

ADVERTISEMENT

Deși avea doar 48 de ani și o viață înainte, Joann Ponzo a murit în luna septembrie a anului trecut, fără să știe ce s-a întâmplat cu copilul său dispărut. Starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid, după dispariția lui Jaylen și moartea timpurie a fiului său cel mare. La trei luni de la dispariția mezinului, fiul cel mare a lui Joann, Jawaan, în vârstă de 18 ani, a fost împușcat la numai câțiva metri de casa lor.

În ultimii patru ani, Joann Ponzo și-a alinat durerea cu speranța că, la un moment dat, îl va găsi pe fiul său dispărut. Deseori, ea organiza ceremonii pentru Jaylen, iar după ce se ruga, lansa lampioane de hârtie către cer.

ADVERTISEMENT

„Oriunde ai fi, mă rog să fii în siguranță și să te poți bucura de ziua ta”, a scris ea pe pagina sa de Facebook, de ziua lui Jaylen.

Cu doar o lună înainte de moartea sa, femeia de 48 de ani a fost văzută, în mod frecvent de rude și prieteni, plângând și rugându-se pentru ca fiul ei să fie găsit.

ADVERTISEMENT

Din păcate, suferința creată de pierderea celor doi fii a răpus-o, iar în luna septembrie a anului 2023, ea a murit la Spitalul Sisters of Charity. Chiar dacă medicii au spus că nu se știe care a fost boala ei, apropiații familiei spun că pierderea copiilor săi a ucis-o lent.

Cadavrul a fost identificat în urma unei analize genetice

Câteva luni mai târziu de la moartea femeii, fiul său Jaylen a fost găsit mort în podul unei case de pe Sheffield Avenue.

Pe data de 12 aprilie 2024, un muncitor care lucra la reamenajarea imobilului a alertat autoritățile, după ce a găsit un cadavru aflat într-o stare avansată de putrefacție.

Criminaliștii sosiți la fața locului au spus că în imobil nu se simțea miros de materie în descompunere, semn că trupul micuțului zăcea de foarte mult timp acolo.

În cadrul unei conferințe de presă, ce a avut loc pe data de 15 aprilie, reprezentanții Departamentului de Poliție din Buffalo au subliniat că nu se știe cu exactitate cum a ajuns cadavrul în casa respectivă și de cât timp se afla acolo. Însă au confirmat că acesta îi aparținea lui Jaylen Griffin, dispărut în urmă cu patru ani.

De asemenea, comisarul Joseph Gramaglia a transmis că din cauza stării deplorabile în care se afla cadavrul, identificarea acestuia a fost o misiune extrem de grea, iar pentru aceasta medicii legiști au efectuat mai multe analize genetice cu material prelevat din dinți.

ADVERTISEMENT