Life

Câți ani a împlinit Romică Țociu. Familia și prietenii i-au făcut cea mai frumoasă surpriză de ziua lui

Romică Țociu, marele sărbătorit de azi. Cum au reușit să îl surprindă pe marele actori cei din familie și prietenii lui de-o viață
05.01.2024 | 23:09
Cati ani a implinit Romica Tociu Familia si prietenii iau facut cea mai frumoasa surpriza de ziua lui
Romică Țociu a împlinit azi 62 de ani. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Romică Țociu pune zâmbete pe chipul românilor de ani de zile. Anul trecut, acesta a dat ocazia tuturor să îl descopere mult mai mult, odată cu participarea lui la ”America Express”. Îndrăgitul actor a ajuns imediat la inimile celor de acasă și nu este de mirare că acum are mai mulți fani ca niciodată.

Romică Țociu, marele sărbătorit al zilei de azi

Romică Țociu este, fără doar și poate, unul dintre cele mai cunoscute nume din lumea actoriei. Întreaga sa viață și-a petrecut-o pe marile scene din țară și din afară și i-a convins pe toți de talentul lui.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, cunoscutul comediant a decis să iasă complet din zona lui de confort. Spre surprinderea tuturor, acesta a decis să participe la una dintre cele mai grele competiții din România.

Împreună cu fiul lui, Cătălin, actorul a plecat pe ”Drumul Soarelui” și le-au arătat tuturor cât de specială este relația lor. Cei doi au jucat foarte corect și au reușit să îi cucerească iremediabil pe adversarii lor.

ADVERTISEMENT

Toți cei care l-au văzut pe Romică în cursă s-au întrebat cum de face față tuturor provocărilor și probelor, având în vedere vârsta lui. Ei bine, azi, marele actor a împlinit 62 de ani, iar cei dragi și familia nu au uitat de el.

Azi, într-o zi atât de importantă pentru el, Romică a fost surprins de cele mai apropiate persoane. Actorul a primit un tort delicios, dar și multe urări pe care le-a primit din partea fanilor. Actorul le-a mulțumit tuturor pentru gândurile frumoase.

ADVERTISEMENT

Actorul și fiul lui i-au uimit pe toți în ”America Express”

Romică Țociu și Cătălin au format una dintre cele mai iubite echipe de pe ”Drumul Soarelui”. Fără doar și poate, ”America Express” nu a fost deloc o competiție ușoară. Mai ales că actorul nu a fost obișnuit cu atât efort fizic și alergătură între misiuni.

Contrar așteptărilor tuturor, ”Țocii”, așa cum au primit porecla, s-au distrat de minune în ”America Express”. Echipa lor a rezistat foarte mult în competiție. Eliminarea lor înainte de semifinală a adus multe lacrimi pe chipul colegilor. Cu toții au ajuns să se învețe ca Romică și Cătălin să le sufle mereu în ceafă.

ADVERTISEMENT

”Am fost câștigători, cel puțin așa m-am simțit eu. Da, a fost, va fi și va rămâne experiența vieții mele și a lui Cătălin”, a spus marele actor”, potrivit spynews.ro.

Deși nu au venit acasă cu marele premiu, Romică Țociu și Cătălin s-au considerat mult mai câștigați din alte puncte de vedere. Pe lângă faptul că au petrecut foarte mult timp împreună, cei doi au reușit să își consolideze mai mult ca niciodată relația tată – fiu.

ADVERTISEMENT