Life

Primele imagini de la Power couple, show-ul nebun prezentat de Dani Oțil. Se anunță mai dur ca America Express!

Au apărut primele imagini de la Power couple, reality-show-ul prezentat de Dani Oțil! Probele la care sunt supuse vedetele sunt interzise cardiacilor!
28.12.2023 | 09:30
Primele imagini de la Power couple showul nebun prezentat de Dani Otil Se anunta mai dur ca America Express
Primele imagini de la Power Couple. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Au apărut primele imagini de la Power couple, show ce se anunță mai dur decât America Express! Dani Oțil, amfitrionul competiției, a prezentat cuplurile pe platforma Antena Play. Perechile își vor depăși limitele, pentru bani!

Primele imagini de la Power Couple, show-ul prezentat de Dani Oțil

18 probe au avut de trecut cele nouă cupluri de vedete în săptămânile filmate în însorita Malta. Unele dintre ele sunt interzise cardiacilor! Concurenții au fost la înălțime, la propriu! Au fost urcați pe niște schele, poduri din nuiele la mare altitudine ori platforme ridicate în aer unde unul din amorezați a trebuit să schimbe roțile de la mașini!

ADVERTISEMENT

Show-ul promite, așadar, adrenalină pură! Cele nouă perechi cu siguranță nu vor uita niciodată experiența prin care au trecut.

„Începe Power couple, concursul în care puterea unui cuplu se măsoară în bani, reality-show-ul care a spart audiențe în toată lumea.

ADVERTISEMENT

Nouă relații celebre, șase săptămâni de concurs, 18 probe spectaculoase. Un premiu ce poate să ajungă la 50.000 de euro. Avem o singură necunoscută: cuplul câștigător!”, spune Dani Oțil în primul episod Power couple, care va fi difuzat în curând la Antena 1.

power couple
Imagini de la Power Couple. Cuplurile de vedete, supuse unor probe crâncene. Foto: Antena Play

Ce vedete trec prin probe dificile

Perechile vor trebui să parieze niște bani pe abilitățile partenerului în lupta pentru a câștiga concursul. În acest show îi veți vedea pe Tudor (Fly Project) și Anamaria Ionescu, Cosmin și Eliza Natanticu sau Oana Matache și Radu Siffredi, printre alții.

ADVERTISEMENT

Din competiție mai fac parte Roxana Blenche și bărbatul ei, CRBL și soția, Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina, Cristi Iacob și nevasta, Gabriela, chef Sorin Gonțea și Daiana Anghel, dar și Lino Golden și Delia.

Una din probele care le-au dat bătăi de cap băieților a fost cea de simulare a unei nașteri. Bărbații au simți pe pielea lor ce înseamnă chinurile prin care trec femeile când aduc pe lume un copil. Au fost supuși unei probe prin electrostimulare în urma căreia mai toți au ajuns la concluzia că femeile sunt adevărate eroine!

ADVERTISEMENT