Life

Câți ani are, de fapt, CRBL. Vârsta fostului concurent de la Survivor România este o adevărată surpriză

Ce vârstă are CRBL. Fostul participant de la Survivor România are o viață impresionantă și este deja la al doilea mariaj.
05.11.2022 | 12:00
Cati ani are de fapt CRBL Varsta fostului concurent de la Survivor Romania este o adevarata surpriza
Ce vârstă are CRBL. Fostul participant de la Survivor România are o viață impresionantă și este la al doilea mariaj. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câți ani are, de fapt, fostul component al formației Simplu, în care a activat alături de Smiley, Omu Negru, Piticu și Francezu. Vârsta fostului concurent de la Survivor România este o adevărată surpriză pentru fanii săi.

Ce vârstă are CRBL. Fostul participant de la Survivor România are o viață impresionantă și este la al doilea mariaj

CRBL, pe numele său complet Eduard Mihail Andreianu, este născut în orașul Pitești. Artistul a venit pe lume pe data de 30 iunie 1978, ceea ce înseamnă că în momentul de față are 44 de ani. Până acum puțină lume știa care este vârsta sa.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România are o soră mai mare și un frate mai mic. Încă din copilărie a fost pasionat de muzică, motiv pentru care a urmat Școala Populară de Artă. În 1994 și-a început cariera muzicală.

A fost coregraful trupei Trivale, iar în 1998 a pus bazele formației Protest. În același an vedeta s-a angajat la Teatrul Alexandru Davila din Pitești, la secția Estradă. A cunoscut succesul odată cu trupa Simplu.

ADVERTISEMENT

Formația a fost compusă prin fuziunea a două trupe de break dance. Artiștii au reușit să lanseze numeroase piese de succes și au devenit foarte apreciați de public, dar mai ales de adolescenți și de tineri.

În cele din urmă trupa s-a destrămat în 2011 și fiecare a luat-o pe propriul drum. CRBL a avut mult timp o carieră solo, apoi a plecat în Spania unde a locuit o perioadă bună cu soția sa, Elena, și cu fiica lor, Alessia.

ADVERTISEMENT

CRBL, la al doilea mariaj. Cu cine a fost căsătorit artistul

CRBL este în prezent la al doilea mariaj. Artistul s-a însurat prima oară la vârsta de 20 de ani cu o tânără pe nume Andreea. Cei doi s-au iubit cu foc și patimă, au împărțit bune și rele, însă aveau să se despartă în 2004.

Potrivit viva.ro, prima soție a fostului concurent de la Survivor România este expert în relaţii publice şi se ocupă de promovarea unui magazin de bijuterii din oraşul natal, Pitești. Aceasta este mama unui băiețel.

ADVERTISEMENT

La rândul său CRBL și-a refăcut viața sentimentală alături de Elena Vascu, cu care are o fetiță, Alessia, de care cântărețul este tare mândru.

ADVERTISEMENT
Tags: