Life

Ce spun CRBL și soția lui despre al doilea copil: “Nu știu dacă o să mai avem răbdare”

CRBL a fost întrebat dacă el și soția lui, Elena, își mai doresc al doilea copil. Cântărețul a oferit un răspuns sincer.
18.10.2022 | 11:26
Ce spun CRBL si sotia lui despre al doilea copil Nu stiu daca o sa mai avem rabdare
CRBL a vorbit despre al doilea copil. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

CRBL a vorbit despre posibilitatea de a avea al doilea copil cu soția lui, Elena. Cei doi au o fiică, Alessia, de 12 ani.

Mai vor CRBL și soția lui al doilea copil?

Cântărețul și partenera lui de viață nu și-au dorit copii de la începutul relației, amândoi fiind ocupați cu cariera. Cu toate acestea, cei doi s-au adaptat situației, însă la început au fost speriați și nu știau cum se vor descurca.

ADVERTISEMENT

În plus, CRBL și Elena nici nu prea au avut ajutoare deoarece mama artistului era la Pitești, iar soacra la Chișinău.

Soția lui CRBL avea doar 22 de ani atunci când a devenit mamă, iar cântărețul o admiră pentru felul în care s-a descurcat. La rândul lui, și fostul concurent de la Survivor România 2022 s-a împărțit între familie și concerte.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă el și Elena își doresc al doilea copil, CRBL nu a putut oferi un răspuns clar. Artistul preferă să lase soarta să decidă dacă vor deveni părinți și a doua oară.

“Am discutat acest subiect de foarte multe ori și încă îl mai discutăm. Nu știu ce să zic. Și da, și nu. Cred că o să lăsăm soarta să decidă pentru noi, la fel ca prima oară.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă o să mai avem răbdare, cum am avut acum 13 ani, și nu știu cum va fi relația dintre Alesia și… el sau ea.”, a declarat CRBL pentru revista VIVA.

Ce pasiuni are Alessia

CRBL și Elena Andreianu preferă să o lase pe fiica lor să greșească pentru a-și învăța lecțiile. Cântărețul este de părere că el și soția sa i-au dat o educație bună fiicei lor, pe care o susțin necondiționat.

ADVERTISEMENT

“Nu îmi fac griji ca alți tați de fete. Eu sunt convins că i-am dat o educație suficient de bună Alesiei încât să poată să ia cele mai înțelepte decizii în viață, dar anturajul are întotdeauna ceva de spus și… trebuie să greșească și ea ca să își primească lecțiile.

Suntem aproape de ea în tot ceea ce face și o susținem.”, a mai spus Eduard Mihail Andreianu pentru sursa citată.

Alessia are mai multe pasiuni, după cum a mai dezvăluit tatăl ei. Fiicei fostului membru al trupei Simplu îi place să cânte și să danseze, dar și să editeze videoclipuri, printre altele.

“Îi place să cânte, să danseze, mai nou îi place să filmeze și să își editeze videourile, îi place tot ce ține de unboxing, îi place să citească, experimentează lucruri noi, cum ar fi să învețe să vorbească mandarină. Pot spune că îmi seamănă cumva.”, a adăugat CRBL.

CRBL s-a mutat cu soția și fiica lui în Spania, în urmă cu doi ani. La finalul anului trecut au decis să se mute înapoi în România, iar acum locuiesc în chirie.

ADVERTISEMENT