Life

Câți ani are, de fapt, Victor Cornea, noul iubit al Andreei Bălan. Vei fi surprins să-i afli vârsta

Câți ani are, de fapt, Victor Cornea, noul iubit al Andreei Bălan. Ce vârsta are sportivul în realitate. E o diferență de vârsta destul de mare între ei!
23.06.2023 | 07:59
Cati ani are de fapt Victor Cornea noul iubit al Andreei Balan Vei fi surprins sai afli varsta
Câți ani are Victor Cornea. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Câți ani are, de fapt, Victor Cornea, noul iubit al Andreei Bălan. Acesta este mai mic decât vedeta cu mulți ani.

Câți ani are Victor Cornea

Victor Cornea este noul iubit al Andreei Bălan, cu care vedeta a confirmat relația pe rețelele de socializare. Acesta are 29 de ani, în timp ce vedeta are 38 de ani.

ADVERTISEMENT

Diferența de vârstă nu a avut niciun impact asupra celor doi, care se iubesc mult. Andreea Bălan chiar declara că este foarte fericită în noua ei relație de iubire și chiar nu contează câți ani are Victor Cornea.

Aceasta chiar a spus că urmează să meargă la Wimbledon cu iubitul ei, care este de profesie tenismen. Anterior, Andreea Bălan confirmase relația purtând un hanorac cu numele sportivului.

ADVERTISEMENT

„Iubirea este foarte importantă în viață. Suntem la început și sunt foarte fericită. Mergem la Wimbledon, avem meci acolo”, a spus Andreea Bălan la Antena 1.

Andreea Bălan vrea discreție în viața personală

Andreea Bălan este foarte fericită în noua relație, dar ar vrea să țină toată bucuria doar pentru ea. Vedeta spune că nu mai vrea să-și expună relația de iubire.

ADVERTISEMENT

Celelalte relații ale sale au fost foarte mediatizate, așa că Andreea Bălan este decisă acum să trăiască povestea de iubire cu Victor Cornea când mai discret posibil.

Inclusiv ea însăși spune că nu își mai face planuri cu viața amoroasă, pentru că acestea au fost mereu date peste cap. Așa că așteaptă să fie surprinsă de iubit.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, vedeta nu spune nu unei noi căsătorii. Andreea Bălan a mai fost măritată o dată, cu actorul George Burcea.

„Sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum. O trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă.

Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile. Am zis că mă văd căsătorită”, a spus Andreea Bălan în emisiunea Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT