Life

Câți bani a câștigat CRBL de la Survivor 2022. Suma exorbitantă cu care ar fi plecat Faimosul acasă

Cu câți bani a plecat acasă CRBL de la Survivor. Ar fi unul dintre cei mai bine plătiți concurenți de la Survivor 2022, iar acum a plecat acasă, fiind eliminat din cauza problemelor de sănătate.
19.04.2022 | 20:05
Cati bani a castigat CRBL de la Survivor 2022 Suma exorbitanta cu care ar fi plecat Faimosul acasa
Câți bani a câștigat CRBL de la Survivor 2022. Foto: Colaj Faantik / Survivor România
ADVERTISEMENT

CRBL va pleca acasă de la Survivor România 2022 cu o sumă frumoasă de bani. Concurentul ar fi unul dintre cei mai bine plătiți de la show-ul din Republica Dominicană.

Câți bani a câștigat CRBL de la Survivor 2022

Conform surselor, cântărețul pleacă cu buzunarele pline de la emisiunea din Republica Dominicană. Acesta ar fi negociat cu cei de la PRO TV să primească 4000 de euro pentru fiecare săptămână în care apare în această competiție.

ADVERTISEMENT

Un calcul matematic simplu ne arată că în cele 12 săptămâni de concurs, CRBL a câștigat 48.000 de euro. Din această sumă se vor scădea taxele, scrie Showblitz.

Cel mai bine plătit concurent de la Survivor România ar fi fost Cătălin Zmărăndescu, și el plecat acasă. Fostul concurent din Republica Dominicană ar fi primit câte 4.500 de euro pe săptămână.

ADVERTISEMENT

CRBL a părăsit competiția, luni

În cadrul ediției de luni seară de la Survivor România, cel care a părăsit competiția a fost CRBL. Acesta a fost nevoit să plece acasă din motive medicale.

Doctorii nu i-au mai dat voie să revină pe traseu, așa că concurentul de la Survivor România a fost eliminat.

ADVERTISEMENT

„Am crezut că astăzi urmează să îmi revin, dar într-adevăr, corpul meu nu a fost azi pe traseu. Nu mă simt cel mai bine, dar nici nu sunt cel mai pregătit să plec acasă. Mi-am dorit foarte mult finala…

Nu îmi vine să cred că ăsta a fost ultimul traseu. E foarte trist pentru mine să plec din motive de sănătate. Am foarte multe regete…”, a  spus CRBL.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel a anunțat motivele plecării sale acasă, iar Eduard CRBL a recunoscut că nu se aștepta la o eliminare, mai ales din motive ce țin de sănătatea sa.

„CRBL părăsește competiția pe temeiuri medicale. Recuperarea ta se va face în condiții optime în afara competiției Survivor”, a anunțat Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT