Life

Câți bani a dat Dani Oțil pentru ca Gabriela Prisăcariu să probeze niște rochii de mireasă: „Eu de aici nu cumpăr nimic”

Dani Oțil a rămas interzis când a aflat câți bani a trebuit să dea pentru ca Gabriela Prisăcariu să probeze rochii de mireasă.
18.02.2023 | 21:30
Cati bani a dat Dani Otil pentru ca Gabriela Prisacariu sa probeze niste rochii de mireasa Eu de aici nu cumpar nimic
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor să facă și cununia religioasă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dani Oțil și-a luat o țeapă de zile mari, dorind să îi facă pe plac partenerei sale de viață, Gabriela Prisăcariu, tânăra care l-a făcut tătic pentru prima dată.

Dani Oțil a dat 200 de euro, sumă cu care Gabriela Prisăcariu a probat niște rochii de mireasă… în 23 de minute!

Matinalul de la Antenă a povestit pe Instagram că a fost la un eveniment unde viitoarele mirese puteau proba rochia albă, dar totul contra-cost. Iar banii pe care trebuia să îi scoată din buzunar Oțil nu sunt așa puțini.

ADVERTISEMENT

Pentru nici 30 de minute de probat rochii, Gabriela Prisăcariu a trebuit să achite o taxă de 200 de euro, adică în jur de 980 de lei! Prezentatorului nu i-a picat tocmai bine și s-a plâns, în stilul său caracteristic.

A vrut, prin mesajul său, să îi atenționeze pe bărbații care vor să o facă pe galanții, să evite să arunce banii ăștia aiurea!

ADVERTISEMENT

„Stimați bărbați, gentlemeni sau nu. De ce spun eu că bărbații sunt mai uniți decât femeile?! Am fost într-un loc unde se probează rochii de mireasă, doar ca să probăm, unde te duci cu câteva luni înainte, nu cu o săptămână două înainte. Pentru 23 de minute am plătit 200 de euro.

Nici șampanie nu ne-au dat. În filme am văzut că e cu șampanie, cafea, apă! Nimic! Un pahar de apă nu ne-au dat. Acum, să vă zic eu bărbați, vreodată vreunuia dintre noi i s-a cerut să plătească ceva într-un magazin de motociclete?! 200 de euro pentru 23 de minute!”, și-a spus Oțil of-ul.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au căsătorit civil în 2021

„Ai probat ce ai vrut, poate ai luat-o și la drive test… Nu ți-a cerut nimeni niciun ban, niciodată.Bărbați! Stați uniți! Eu de aici nu cumpăr nimic. Mai bine îmi iau o motocicletă. De fapt, de banii ăia îmi iau două motociclete”, a adăugat vedeta.

Dani Oțil s-a căsătorit în secret cu aleasa inimii sale, în anul 2021. Cei doi urmează să facă și cununia religioasă, fiind luați doar în acte, nu și în fața lui Dumnezeu.

ADVERTISEMENT