Life

Gabriela Prisăcariu, primele imagini din bolidul de lux primit cadou de la Dani Oțil. Ce dificultăți a întâmpinat: „Nu știu”

Gabriela Prisăcariu și-a primit cadoul de ziua sa de la Dani Oțil. Fostul model a avut ceva mai mult de așteptat, însă a meritat.
04.02.2023 | 16:23
Gabriela Prisacariu primele imagini din bolidul de lux primit cadou de la Dani Otil  Ce dificultati a intampinat Nu stiu
Gabriela Prisăcariu și-a primit cadoul de la Dani Oțil. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu a așteptat mai bine de două luni cadoul din partea soțului, însă Dani Oțil i-a îndeplinit dorința. Ce mașină i-a cumpărat vedeta Antena 1 mamei fiului său și ce s-a întâmplat când s-a urcat la volan.

Dani Oțil, un soț model. Ce cadou i-a cumpărat Gabrielei Prisăcariu

În luna noiembrie a anului 2022, Gabriela Prisăcariu a împlinit 30 de ani, iar Dani Oțil i-a făcut un cadou special și i-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe.

ADVERTISEMENT

Fostul model a primit la acea vreme o mașină în miniatură și actele noului său Porche, iar Gabriela Prisăcariu a izbucnit imediat în plâns.

Totuși, până a ajunge la volanul bolidului în valoare de 100.000 de euro, soția lui Dani Oțil a avut de așteptat mai bine de două luni, însă așteptarea a luat sfârșit.

ADVERTISEMENT

Recent, fostul model a publicat pe contul său de Instagram mai multe imagini din mașina de lux și i-a anunțat pe urmăritorii săi că a intrat, în sfârșit, în posesia cadoului.

gabriela prisacariu dani otil porche cadou
Gabriela Prisăcariu a publicat primele imagini de la volanul noii sale mașini.
Foto: colaj Fanatik

Ce a făcut Gabriela Prisăcariu când a ajuns la volanul noului său Porche

Gabriela Prisăcariu s-a urcat imediat la volanul noii sale mașini, dar a întâmpinat și primele probleme. Soția lui Dani Oțil i-a cerut acestuia ajutorul pentru că nu știa cum să pornească motorul.

ADVERTISEMENT

„A ajuns cadoul meu. Cum se pornește …? Nu serios, nu știu cum se pornește. Ce să știe țăranca cum se pornește un Porche…”, a transmis Gabriela Prisăcariu în mediul online.

De asemenea, au urmat câteva tachinări și pe seama foliilor de protecție din interiorul mașinii. Atunci când a vrut să o desprindă pe cea de pe ecranul din bordul mașinii, Dani Oțil a oprit-o și i-a spus că nu are voie să facă acest lucru decât după două luni.

ADVERTISEMENT

„Asta trebuie să stea ca pe telecomandă… Două luni nu se dă jos, te rog eu mult de tot. Cine știe ce o să aveți pe mâini tu și fiul tău”, a reacționat Dani Oțil.

„Este mașina mea, lasă-mă în pace!”, a răspuns, amuzată, soția vedetei de la Antena 1.

ADVERTISEMENT