Life

Câți bani a primit Irinel Columbeanu de la Asia Express. Suma e mare pentru o singură apariție

Irinel Columbeanu a avut o apariție uimitoare în show-ul Asia Express, unde a intrat sezonul trecut pentru o singură apariție. Abia acum s-a aflat suma pe care fostul milionar în euro a primit-o la vremea respectivă.
27.05.2021 | 10:52
Cati bani a primit Irinel Columbeanu de la Asia Express Suma e mare pentru o singura aparitie
Câți bani a primit Irinel Columbeanu de la Asia Express. Suma e mare pentru o singură apariție. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a pornit pe Drumul Comorilor alături de echipa formată din Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț, după ce ei s-au ales cu un „handicap” în urma unei probe. Surpriza a fost mare pentru toată lumea de la Antena 1, asta pentru că vedeta nu se bucură de o condiție fizică foarte bună.

Afaceristul și-a făcut apariția în Filipine cu o geantă uriașă și s-a arătat extrem de încântat de faptul că a fost contactat de producătorii de la Asia Express 3. Irinel Columbeanu a profitat de această oportunitate unică și a cerut o sumă uriașă.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeau, sumă impresionată pentru Asia Express 3. Câți bani a luat

„Participarea mea la Asia Express este o provocare, așa am și primit-o. A fost o experiență foarte interesantă. Am învățat multe lucruri despre mine însumi.

Experiența mea la Asia Express este o aventură, din punct de vedere fizic îmi dau seama că am un handicap. În bagaj am două perechi de pantofi și două ținute”, mărturisea la momentul respectiv fostul soț al Monicăi Gabor, scrie click.ro.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a avut o singură apariție la Asia Express, dar cotată extrem de bine din punct de vedere financiar. Fostul milionar în euro a știut să negocieze și a scos o sumă impresionantă, deși a avut o singură apariție în show-ul de la Antena 1.

Conform unor informații oferite de cancan.ro, vedeta a primit suma de 20.000 de euro, bani care i-au prins de minune la momentul respectiv, asta pentru că veneau la scurt timp după ce pierduse întreaga avere și fiica îi plecase în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Afaceristul s-a bucurat din plin de experiența de pe Drumul Comorilor, însă a avut parte și de câteva mici neplăceri. Alex Abagiu și Radu Vlăduț au povestit prin ce au trecut în timpul probei, care le-a dat mari dureri de cap, deși aveau un om în plus în echipă.

Irinel Columbeanu, atac de panică la Asia Express. Prin ce a trecut

Irinel Columbeanu s-a dovedit un coleg de nădejde pentru cei doi tineri de la Asia Express. Afaceristul i-a încurcat puțin la început pentru că nu reușea să țină pasul cu Alex Abagiu și Radu Vlăduț, dar în final s-a dovedit un plus pentru ei.

ADVERTISEMENT

Din păcate, experiența de la Antena 1 i-a lăsat vedetei și un gust amar. Fostul milionar în euro a suferit un atac de panică, motiv pentru care s-a trezit în toiul nopții. Omul de afaceri simțea că nu poate să respire și ar fi vrut să iasă la aer, dar erau încuiați în cameră.

La momentul respectiv s-a speriat foarte tare când și-a dat seama că nici geamurile nu se deschid. Impactul a fost atât de mare încât nu a mai putut adormi și a stat pe marginea patului până dimineața când s-au trezit colegii de echipă.

„A avut parte de niște momente care nu s-au văzut deloc la televizor și pe care le putem împărtăși acum. Abia dimineața ne-a mărturisit prin ce a trecut”, a mărturisit Alex Abagiu în show-ul Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT