Life

Câți bani a scos din buzunar Adela Popescu în Thailanda, pentru o masă de cinci persoane: “Și pe mine m-a surprins”

Adela Popescu a dezvăluit câți bani a plătit pentru o masă de cinci persoane în Thailanda. Prezentatoarea a fost surprinsă.
12.01.2023 | 14:50
Cati bani a scos din buzunar Adela Popescu in Thailanda pentru o masa de cinci persoane Si pe mine ma surprins
Cât a cheltuit Adela Popescu pentru o masă de cinci persoane, în Thailanda. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a dezvăluit ce sumă a cheltuit pentru o masă de cinci persoane în Thailanda. Vedeta și familia ei au petrecut acolo trei săptămâni.

Adela Popescu, surprinsă de câți bani a plătit pentru o masă de cinci persoane, în Thailanda

Fosta prezentatoare de la Vorbește lumea și soțul ei, Radu Vâlcan, s-au întors recent din vacanța în Thailanda, acolo unde au petrecut sărbătorile, împreună cu cei trei copii.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu a fost încântată de această experiență, dar mai ales de prețuri. Vedeta de la Pro TV spune că cei care vor să ajungă în Thailanda nu trebuie să scoată prea mulți bani din buzunar.

În afară de biletele de avion, care sunt destul de costisitoare, prețurile pentru cazare și mâncare sunt chiar decente.

ADVERTISEMENT

Pentru o masă de cinci persoane, prezentatoare a cheltuit mai puțin de 100 de lei. Deși se aștepta să fie dezamăgită de mâncare, acest lucru nu s-a întâmplat.

“O masă pentru cinci oameni, până într-un milion (n.r. – 100 de lei), și pe mine m-a surprins, știam că e ieftin, dar am zis că o să fiu dezamăgită de data asta… și nu am fost.

ADVERTISEMENT

Extraordinar de bun (n.r. – Tom yum), cu cocos, cu sos… și Morning glory.

Este ceva verde, ca o salată, dar cu un sos de stridii. Îmi pare rău că ne-am luat cazările de acasă, pentru că dacă o iei la pas găsești locuri superbe – am închiriat o cameră, în ultima zi, cu 50 de euro.

Ieșeai din casă direct pe plajă.”, a povestit Adela Popescu la Vorbește lumea, de la Pro TV.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au mai fost în Thailanda și în trecut. Prezentatoarea TV a descoperit această țară în urmă cu 12 ani și i-a lăsat o impresie foarte bună.

ADVERTISEMENT

În ce vrea Adela Popescu să investească banii

După ani buni în care a activat atât în domeniul muzical, cât și în televiziune, Adela Popescu are planuri mari de viitor.

Vedeta a fost foarte impresionantă de Thailanda. Din acest motiv, vedeta ar vrea ca în viitor să-și deschidă un food truck cu supă Tom Yum, un preparat thailandez cu creveți.

În prezent, Adela Popescu mai deține și o firmă care are drept obiect de activitate publicitatea.

ADVERTISEMENT