Life

Colegii o vor înapoi pe Adela Popescu. Ce s-a întâmplat după venirea lui Lili Sandu la Vorbește lumea

Prezența Adelei Popescu, dorită în platoul de la Vorbește lumea. Momentan, vedeta Pro TV-ului a fost înlocuită de Lili Sandu.
11.01.2023 | 14:41
Colegii o vor inapoi pe Adela Popescu Ce sa intamplat dupa venirea lui Lili Sandu la Vorbeste lumea
Colegii o vor pe Adela Popescu la Vorbește lumea. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chiar dacă Lili Sandu se descurcă de minune în rolul de prezentatoare de la Vorbește lumea, colegii de platou îi simt lipsa Adelei Popescu. Shurubel, pe numele lui real Andrei Lăcătuș, a mărturisit că i-ar plăcea ca vedeta să revină la cârma emisiunii.

Schimbări dorite la Vorbește lumea. Prezența Adelei Popescu este cerută de foștii colegi de platou

În cei șapte ani de difuzare, emisiunea Vorbește lumea a trecut prin multe schimbări. Pe la cârma sa s-au perindat multe vedete, precum Lora, Theo Rose sau Cove, care a plecat de la Pro TV în mod neașteptat.

ADVERTISEMENT

Una dintre vedetele permanente ale show-ului a fost Adela Popescu, care a lipsit doar în perioadele în care a fost însărcinată, dar în toamna lui 2022, vedeta a părăsit formatul pentru a prezenta Sunt celebru, scoate-mă de aici! împreună cu Cabral.

În locul ei, alături de Shurubel și Bogdan a venit Lili Sandu, care se descurcă de minune și pe care publicul a primit-o cu drag. Deși concursul de supraviețuire s-a încheiat, Adela Popescu nu s-a întors la Vorbește lumea, ci a preferat să ia o pauză, pentru a-și încărca bateriile.

ADVERTISEMENT

În consecință, foștii colegi îi cam simt lipsa. Andrei Lăcătuș, numele real al lui Shurubel, a dezvăluit într-un interviu acordat recent că echipa emisiunii este foarte închegată, începând de la prezentatori, până la machiaj și garderobă.

Shurubel: „Simt că ne-am legat foarte frumos”

Atmosfera caldă, de familie, face ca producția să fie urmărită în număr mare, dar vedetele show-ului și-ar dori ca Adela Popescu să fie și ea prezentă.

ADVERTISEMENT

„Fix acum câteva zile vorbeam cu Lili și cu Bogdan după emisiune și le ziceam că mi-ar fi plăcut mult să fi avut o formulă de patru ca să fie și Adela cu noi să se bucure de atmosfera asta.

Am mai tot vorbit cu Ade, fiindcă simt că ne-am legat foarte frumos în anul pe care l-am petrecut împreună, dar în același timp știu că are proiecte faine.

ADVERTISEMENT

Mă bucur pentru ea când o văd pe Instagram pe vreo plajă însorită lângă copiii ăștia superbisimi ai ei! De soțul ei perfect nici nu mai pomenesc! Te pupăm, Ade!”, a declarat Shurubel pentru Click.ro. 

Cu toate acestea, moderatorul Vorbește lumea recunoaște că și Lili Sandu este o prezență plăcută în platou și că îi face plăcere să lucreze împreună.

„Când ajungem în fața camerelor, contează foarte mult să râdem unii cu ceilalți, eu, Bogdan, Lili și colegele din regie care ne spun glume în cască.

Am putea să facem trei seriale de comedie cu discuțiile pe care le avem în cască înainte de emisie sau în pauze. Deci da, Lili s-a integrat super bine și rapid”, a mai spus Shurubel.

ADVERTISEMENT