Life

Adela Popescu, dezvăluiri despre viitoarea afacere. În ce vrea să investească vedeta de la Pro TV

Adela Popescu, detalii despre un posibil business. Are legătură cu pasiunea prezentatorului Radu Vâlcan pentru arta culinară.
11.01.2023 | 17:15
Adela Popescu dezvaluiri despre viitoarea afacere In ce vrea sa investeasca vedeta de la Pro TV
Adela Popescu, detalii despre un posibil business. Are legătură cu pasiunea lui Radu Vâlcan. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și actriță a făcut mai multe dezvăluiri despre viitoarea afacere. În ce vrea să investească vedeta de la Pro TV care în momentul de față deține o firmă care are drept obiect de activitate publicitatea.

Adela Popescu, detalii despre un posibil business. Are legătură cu pasiunea lui Radu Vâlcan

Adela Popescu a revenit în România după 3 săptămâni petrecute în Thailanda, unde a fost alături de partenerul de viață, moderatorul Radu Vâlcan, și băieții lor. Vedeta de la Pro TV a descoperit țara și în urmă cu 12 ani.

ADVERTISEMENT

Întoarsă în București și întrebată care este ideea de afacere pe care ar vrea să o implimenteze, actrița a dezvăluit că visează să deschidă un food truck cu supă Tom Yum. Este vorba de un preparat delicios cu creveți.

Acest fel de mâncare este gătit destul de des de gazda reality show-ului Insula Iubirii, de la Antena 1, bucătăria asiatică fiind pe placul celor doi parteneri de viață.

ADVERTISEMENT

„De trei ori pe zi o mâncam. Tom Yum, soțul repetă rețeta asta cam de un an, ciorbița aia a lor cu creveți, și cu lime, coriandru, extraordinar de bun. Am mai descoperit un fel de mâncare care se numește morning glory.

E un fel de salată, cu un sos de stridii, ceva extrem de bun… O să fiți suprinși, mesele erau foarte ieftine”, a mărturisit Adela Popescu în emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV, în urmă cu câteva ore.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, încântată de Thailanda

„Aveau Tom Yum, pește pe grătar. O masă în 5 oameni, mâncăcioși, cu băutură, cu deserturi, cu tot ce trebuie… până într-un milion de lei. Și pe mine m-a surprins, știam de Thailanda de pe vremuri…

Important e să zbori… că acolo găsești mâncare foarte ieftină. Am crezut că o să fiu dezamăgită tura asta”, a mai spus Adela Popescu, în aceeași emisiune.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Pro TV a descoperit locuri superbe. Ultima cazare a fost direct pe plajă, unde putea să iasă pe nisip. Blondina regretă oarecum că a luat cazările din timp, nicidecum când a ajuns în vacanță.

ADVERTISEMENT