Life

Câți bani au primit Ada și Tony Galeș pentru 5 săptămâni la America Express. Suma oferită de Antena 1 nu este deloc mică

Cu câți bani au plecat Ada și Tony Galeș de la America Express, după 5 săptămâni în competiție. Suma nu este deloc mică.
07.12.2023 | 14:51
Cati bani au primit Ada si Tony Gales pentru 5 saptamani la America Express Suma oferita de Antena 1 nu este deloc mica
Câți bani au primit Ada și Tony Galeș pentru participarea la America Express. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ada și Tony Galeș au fost eliminate de la America Express, după 5 săptămâni, însă câți bani au încasat cele două de la Antena 1? Actrița și mama ei au primit o sumă destul de generoasă pentru participarea la reality show.

Suma de bani primită de Ada și Tony Galeș pentru 5 săptămâni la America Express. Cele două concurente au fost eliminate

America Express se apropie de marea finală, însă competiția s-a terminat pentru mai multe echipe, care au fost eliminate pe rând. În ediția de miercuri seară, Ada și Tony Galeș au pierdut cursa pentru ultima șansă, astfel că Drumul Soarelui a ajuns la final pentru cele două concurente.

ADVERTISEMENT

Trei echipe au intrat în cursa pentru ultima șansă, și anume Laura & Sânziana, Vlad & Julia și Ada & Tony. A fost o confruntare dură, însă doar două din cele trei echipe aveau să rămână în continuare pe Drumul Soarelui.

Ada și Tony Galeș au ajuns ultimele la Irina Fodor, iar Soarele a fost roșu pentru ele, ceea ce înseamnă că parcursul lor s-a terminat. Deși au petrecut cinci săptămâni în competiție, cele două au fost bine plătite de Antena 1.

ADVERTISEMENT

Pentru fiecare săptămână petrecută la America Express, cele două ar fi încasat câte 1.500 de euro de persoană. S-au ales cu 7.500 de euro de fiecare la final. Împreună au plecat acasă cu suma de 15.000 de euro, notează cancan.ro.

Deși competiția a fost una grea, ambele sunt recunoscătoare că au avut ocazia să aibă parte de o asemenea experiență. În plus, au existat și momente în care s-au distrat.

ADVERTISEMENT

“Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce am trăit și pentru cât ne-am distrat și cu toate că ne-a fost greu, a fost una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit vreodată”, a spus Ada Galeș după ce a aflat că ea și mama ei sunt următoarele eliminate.

“Chiar dacă plecăm acasă, plec acasă cu foarte multă recunoștință și cu foarte, foarte multe amintiri! O sursă aproape inepuizabilă de povești, de istorie, de oameni de locuri”, a completat Tony Galeș.

ADVERTISEMENT

Tony Galeș a avut probleme de sănătate la America Express

În timpul probei pentru ultima șansă, Tony Galeș s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate. Aceasta a fost nevoită să vâslească, însă a întâmpinat probleme atunci când a încercat să respire.

Din cauza căldurii și a oboselii, Tony Galeș nu s-a simțit bine, lucru care a speriat-o pe fiica ei. Ada Galeș a întrebat-o constant pe mama ei cum se simte, pentru a se asigura că este bine.

“Aș fi vrut să respir mai mult pentru că aveam nevoie de aer, însă dacă deschideam mai mult capacitatea, mă săgeta durerea și nu puteam să fac asta!”, a explicat Tony Galeș la testimoniale.

ADVERTISEMENT