Life

Panică la America Express! Tony Galeș a acuzat probleme de sănătate în timpul cursei pentru ultima șansă: „Aveam nevoie de aer”

Clipe de panică la America Express după ce, în timpul cursei pentru ultima șansă, Tony Gales s-a simțit rău. Ada s-a speriat.
07.12.2023 | 00:16
Panica la America Express Tony Gales a acuzat probleme de sanatate in timpul cursei pentru ultima sansa Aveam nevoie de aer
Tony Galeș s-a simțit rău la America Express. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Întâia probă din cursa pentru ultima șansă din ediția șase a emisiunii America Express a adus clipe de panică în echipa formată de Tony și Ada Galeș. Mama actriței a acuzat dureri foarte mari în piept și i-a fost greu să respire.

Tony Galeș, probleme de sănătate, la America Express

Concurenții au avut de trecut o probă dificilă în ediția cu numărul șase al emisiunii America Express. Prima misiune le-a dat, însă, bătăi de cap Adei și lui Tony Galeș. Actrița a obosit și din cauza unor probleme căpătate în trecut, când a trebuit să vâslească, a întâmpinat dificultăți atunci când încerca să respire.

ADVERTISEMENT

Misiunea de astăzi s-a desfășurat într-un cadru încărcat de istorie și cultură. „Văzută una dintre țările pașnice din de pe continentul latin, Ecuatorul a experimentat un șir lung de decepții prezidențiale cu puține excepții. Astăzi statul de la Ecuador se ține cu greu pe linia de plutire!

Politica de centru-stânga este departe de a șterge fisurile dintre indigeni și așa numita populație majoritară, cu atât mai mult de a șterge diferențele dintre bogați și săraci.

ADVERTISEMENT

Pe fondul unui adevărat circ politic colorat de toate speciile de platforme program, masa electorală și-a pierdut încrederea într-un viitor mai bun, dar atâta timp cât există banane, petrol și creveți în Pacific, Ecuatorul poate sta picior peste picior la masa rotundă a lumii sau chiar să se simtă în centrul atenției”, a prezentat Marius Damian, conform spynews.ro. 

Tony Galeș: „Aș fi vrut să respir mai mult”

Concurenții America Express au fost puși în poziția de a candida pentru funcția de președinte, iar electoratul era obligatoriu. Însă, înainte de a ieși și să convingă populația, au fost nevoiți să răspundă la câteva întrebări.

ADVERTISEMENT

Careul de unde a pornit cursa pentru ultima șansă a fost ținut chiar în apropierea monumentului construit în cinstea celui mai iubit președinte al Ecuadorului. Concurenții au avut de reținut mai multe informații, iar Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii, i-a testat pentru a vedea cât de mult pot reține.

Cei care au greșit, s-au întors înapoi pe același drum pentru a afla răspunsul corect. Dar distanța mare, căldura și oboseala și-au pus amprenta asupra lui Tony Galeș, ceea ce a speriat-o pe Ada.

ADVERTISEMENT

Constant, concurenta America Express a întrebat-o pe mama sa cum se simte și a asigurat-o că poate rămâne pe loc, pentru a nu obosi și mai tare. „Aș fi vrut să respir mai mult pentru că aveam nevoie de aer, însă dacă deschideam mai mult capacitatea, mă săgeta durerea și nu puteam să fac asta!”, a declarat Tony Galeș la testimoniale.

ADVERTISEMENT