Life

Câți bani au produs cuplul Andreea Bălan și Jador! Suma nu e deloc mică

Andreea Bălan și Jador sunt pe val cu aparițiile lor, fie că vorbim de muzică sau așa-zisa relație pe care ar avea-o. Cât de rentabil e acest cuplu, financiar?
03.05.2023 | 18:00
Cati bani au produs cuplul Andreea Balan si Jador Suma nu e deloc mica
Andreea Bălan și Jador, colaborare de mii de dolari. Foto: Instagram/ Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și Jador au devenit unul din cele mai profitabile cupluri de la noi. Asta dacă e să ne luăm după banii produși de colaborarea muzicală a acestora!

Andreea Bălan și Jador, cuplu de aur! Câți bani au făcut cu melodia lor?

FANATIK a aflat cât ar fi câștigat manelistul și membra trupei Andre din vizualizările de pe YouTube ale piesei „Cu inima ta”. Suma este una destul de frumușică!

ADVERTISEMENT

Dincolo de speculațiile făcute pe seama relației dintre cei doi, aceștia fiind surprinși de câteva ori în ipostaze care arată o apropiere mai mult decât profesională, este clar că asocierea a fost gândită destul de bine, având în vedere că Jador este unul dintre artiștii de la noi a cărui nume e echivalent cu câștigurile substanțiale.

Jador a devenit ca o cloșcă de aur pentru mulți alți cântăreți, dovadă fiind colaborările atât de diverse semnate de artist. Manelistul devenit cunoscut datorită participării în reality-show-ul Puterea dragostei de la Kanal D a ajuns să cânte, până la Andreea Bălan, și cu legendara Loredana Groza, printre altele.

ADVERTISEMENT

Este clar că mișcarea pe care Andreea Bălan a făcut-o a fost extrem de bine cântărită. Spunem asta mai ales că artista intrase într-un con de umbră din punct de vedere muzical, chiar și cu relansarea trupei Andre.

Bălanca a captat atenția în ultima perioadă mai degrabă cu aparițiile ei televizate decât cu melodiile pe care le-a lansat. Cel mai recent succes, altul în afară de muzică, l-a presupus participarea la America Express. În prezent, Andreea face parte și din proiectul Te cunosc de undeva, unde este membră a juriului.

ADVERTISEMENT

Colaborare de milioane de… vizualizări și 5.000 de dolari

Revenim la bani, căci niciun artist nu muncește pe nasturi, până la urmă! Vă spunem că melodia produsă de Costi Ioniță, pe care Andreea Bălan o cântă cu Jador, a strâns aproape 3 milioane de vizualizări pe YouTube în cele două luni scurse de la postarea videoclipului oficial. Acest succes poate fi tradus foarte ușor în bani.

Conform estimărilor făcute de FANATIK cu ajutorul celui mai exact soft, care transformă  vizualizările în câștiguri concrete , vorbim despre o mică avere pe care ar fi obținut-o cei doi artiști.

ADVERTISEMENT

Mai exact, videoclipul postat pe pagina de YouTube Fortza Generation, deținută de compozitorul Costi Ioniță, a produs, în 60 de zile, aproximativ 5.300 de dolari. Profitul adus de „Cu inima ta” se ridică, astfel, în moneda noastră, la 23.630 de lei. Mai trebuie precizat că această sumă nu se va duce în totalitate în buzunarele celor doi cântăreți. Câștigul se împarte, așa cum e firesc, cu producătorul Costi Ioniță.

Andreea Bălan nu mai convinge publicul: melodia în varianta solo, sub clipul cu Jador

Piesa e disponibilă și în varianta solo, cântată de Andreea Bălan. Fără Jador, vizualizările n-au fost într-un număr atât de mare. Andreea, singură, a strâns puțin peste 350.000 de fani pe YouTube. Probabil, tocmai de asta, s-a ajuns la cooptarea lui Jador în acest proiect. În acest fel, i-a mai crescut nițel rangul muzical fostei concurente de la America Express.

Andreea a spus, recent, că e mulțumită de featuring-ul realizat cu manelistul băcăuan. În podcastul lui Jorge, aceasta a și răspuns criticilor. A respins orice comparație a piesei sale cu o manea. Andreea susține că e vorba de ritmuri africane, nicidecum de muzica de petrecere de la noi sau manele.

ADVERTISEMENT