Simona Halep

Câţi bani a câştigat Simona Halep la WTA Stuttgart 2021. Eliminată în semifinale, nu îşi rotunjeşte prea mult contul

24.04.2021 | 21:30
Cati bani a castigat Simona Halep la WTA Stuttgart 2021 Eliminata in semifinale nu isi rotunjeste prea mult contul
Simona Halep, la antrenamente la Stuttgart. Va debuta joi în competiţie. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep a revenit în circuitul WTA după o pauză de aproape o lună. Jucătoarea din Constanţa a ajuns până în semifinalele turneului de la Stuttgart.

Simona Halep, eliminată în semifinale la WTA Stuttgart. Rămâne cu 26.130 de euro încasaţi

UPDATE, 24 aprilie, ora 21:33 / Simona Halep nu i-a făcut faţă Arynei Sabalenka şi este eliminată în semifinale la WTA Stuttgart. Jucătoarea din Belarus s-a impus în minimum de seturi, scor 3-6, 2-6.

ADVERTISEMENT

În ultimul act al competiţiei, Aryna Sabalenka o va înfrunta pe Ashleigh Barty, favorita numărul 1 a competiţiei. Pentru accederea în finală, Barty a trecut de Elina Svitolina în semifinale.

Câţi bani a câştigat Simona Halep pentru calificarea în semifinalele de la WTA Stuttgart

UPDATE, 23 aprilie, ora 22:11 / Simona Halep a învins-o pe Ekaterina Alexandrova, scor 6-1, 6-4, şi s-a calificat în semifinalele turneului WTA Stuttgart. Pentru această performanţă, jucătoarea de tenis de 29 de ani va încasa un cec în valoare de 26.130 euro.

ADVERTISEMENT

Pentru calificarea în finală, Simona Halep se va duela cu Aryna Sabalenka sau cu Anett Kontaveit. Dacă va ajunge în ultimul act, românca ar urma să primească 41.141 euro.


Câţi bani a câştigat Simona Halep pentru calificarea în sferturile de la WTA Stuttgart

UPDATE, 22 aprilie, ora 19:06 / Simona Halep a învins-o pe Marketa Vondrousova, scor 6-1, 6-3, şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart. Pentru această performanţă, românca şi-a asigurat un cec în valoare de 12.500 de euro.

ADVERTISEMENT

În sferturi, Simona Halep se va duela cu învingătoarea meciului Belinda Bencic – Ekaterina Alexandrova. O eventuală calificare în semifinale i-ar aduce un premiu de 26.130 de euro.


ŞTIRE INIŢIALĂ – 22 aprilie, ora 08:30

Simona Halep a avut ceva probleme medicale în prima parte a acestui sezon. A fost nevoită să se retragă de la Miami din cauza durerilor la umăr şi nu a jucat nici la Cluj, în barajul de menţinere în grupa principală de la Billie Jean King Cup.

ADVERTISEMENT

Totuşi, se pare că lucrurile merg mult mai bine în această săptămână. Simona Halep s-a antrenat normal la Stuttgart şi nu a mai resimţit dureri.

Simona Halep poate câştiga 55.300 de euro dacă se impune la Stuttgart. Premiu la mai puţin de jumătate faţă de 2019

“Mă simt mult mai bine. Am început să joc de 5-6 zile. Și acasă am jucat de câteva ori. Nu am avut dureri. Am venit aici, m-am antrenat de două ori, nu am dureri. Dar la meci e altfel decât la antrenament și aștept cu nerăbdare să văd cum mă simt la primul meci”, a declarat Simona Halep pentru Digi Sport.

O veste proastă pentru Simona Halep este că premiile au scăzut mult şi la Stuttgart din cauza pandemiei de coronavirus. Câştigătoarea va încasa mai puţin de jumătate din suma care s-a oferit în 2019, la ultima ediţie disputată. În 2020, turneul a fost anulat. Simona Halep are bye în runda inaugurală şi va juca direct în turul 2.

  • turul 1 – 5.362 euro
  • turul 2 – 6.612 euro
  • sferturi de finală – 12.500 euro
  • Semifinale – 26.130 euro
  • finală – 41.141 euro
  • câştigătoare – 55.300 euro

Simona Halep, obiectiv îndrăzneţ înainte de debutul la Stuttgart: “Vreau să câştig toate turneele pe zgură”

Simona Halep şi-a fixat obiective foarte ambiţioase pentru sezonul de zgură. În care va mai juca la Madrid, Roma şi Roland Garros. Jucătoarea din România a anunţat că vrea să câştige toate aceste turnee.

“Îmi doresc foarte mult titlul la Stuttgart. Este un turneu frumos, condiții bune, oamenii sunt foarte drăguți cu mine aici și, da, este unul dintre obiectivele mele de a câștiga și acest turneu. Vreau să câștig toate turneele pe zgură, dacă este posibil”, a declarat Simona Halep într-un interviu oferit în Germania.

Marie Bouzkova (56 WTA) – Marketa Vondrousova (20 WTA) se joacă miercuri, în jurul orei 17:00. Este partida în urma căreia se va stabili prima adversară a Simonei Halep de la Stuttgart, în turul 2, partidă programată joi.

ADVERTISEMENT
Tags: