Sport

Ion Țiriac, veste proastă pentru Simona Halep: „Ca să revii îți trebuie alți doi ani”

Ion Țiriac nu crede că Simona Halep va primi wildcard la JO Paris 2024! Fostul mare tenismen, sceptic în privința șanselor ei de a reveni la forma bună.
22.04.2024 | 06:30
Ion Tiriac veste proasta pentru Simona Halep Ca sa revii iti trebuie alti doi ani
Ion Țiriac crede că Simona Halep mai are nevoie de o perioadă lungă să revină la forma de dinainte de suspendare. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ion Țiriac a vorbit la turneul ATP de la București despre situația complicată a Simonei Halep. Deși și-a manifestat clar interesul să joace la Jocurile Olimpice, fostul mare tenismen nu e convins că va putea face acest lucru.

Ion Țiriac se teme că Simona Halep nu va primit wildcard la JO Paris 2024: „Sunt mulți la 15, 16, 17, 18 ani care sunt afirmați”

Ion Țiriac consideră că Halep merită acest gest din partea organizatorilor: „Ar fi frumos ca Simona să primească acel wildcard, compensaţie pentru ce a suferit fără vină atâta timp”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, rămâne destul de rezervat: „Nu sunt convins că o să-l primească, deşi îi doresc asta, pentru că sunt mulţi la 15, 16, 17, 18 ani care sunt afirmaţi”.

Țiriac e sigur că Simona Halep mai are nevoie de aceeași perioadă cât a lipsit de pe teren pentru a se întoarce la forma ei: „Sunt mulţi care vorbesc degeaba. După doi ani de pauză, ca să revii îţi trebuie alţi doi ani”.

ADVERTISEMENT

Ion Țiriac își face griji pentru Simona Halep: „Cât moral trebuie să aibă ca să ia o bătaie de la o junioară de la 15 ani sau să piardă în primul tur”

Ion Țiriac vede lucrurile un pic dintr-o altă perspectivă și e de părere că timpul trece împotriva Simonei Halep: „Poate Simona are aceşti doi ani, dar cât moral trebuie să aibă ea ca să ia o bătaie de la o junioară de 15 ani sau să piardă în primul tur aici, în primul tur şi acolo, şi în turul doi dincolo şi în turul 3 în partea cealaltă.

Deci Simona dacă are răbdare şi îi place ce face, da… dacă nu… Pentru că profesioniştii în tenis nu sunt mineri. Nu, au o meserie pe care o fac cu plăcere, de plăcere şi aşa trebuie trataţi”, a mai spus fostul mare tenismen.

ADVERTISEMENT

Ion Țiriac, imaginea zilei la turneul de la București

FANATIK l-a surprins pe Ion Țiriac și pe Ilie Năstase la turneul ATP de la București. Însoțiți de Cosmin Hodor, cei doi au fost nevoiți să aștepte la intrarea pe arenă.

Cei doi au ajuns în timpul meciului dintre  Marton Fucsovics și Corentin Moutet. Intrarea este permisă doar în timpul pauzelor dintre game-uri, așa că cei doi foști mari tensimeni au trebuit să își aștepte rândul.

ADVERTISEMENT

Țiriac și Năstase și-au luat locul în lojă pentru meciul din sferturile de finală dintre brazilianul Joao Fonseca și chilianul Alejandro Tabilo.

ADVERTISEMENT