Life

Câți bani cere Delia pentru un singur eveniment. Andreea Bălan are tarife de trei ori mai mici

Nu puțini sunt cei care și-ar dori să o aibă pe Delia la un eveniment privat. Totuși, tarifele percepute de artistă nu sunt pentru oricine.
17.11.2022 | 14:52
Cati bani cere Delia pentru un singur eveniment Andreea Balan are tarife de trei ori mai mici
Câți bani cer Delia și Andreea Bălan pentru un singur eveniment. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a vorbit recent despre salariile încasate de artiștii din România, dar și despre tarifele percepute pentru fiecare eveniment în parte.

Ce tarif are Andreea Bălan pentru un singur eveniment

Printre altele, Andreea Bălan a vorbit și despre tariful Deliei, care nu este în niciun caz pentru orice buzunar.

ADVERTISEMENT

De asemenea, artista a făcut o comparație între prețurile pe care le percep artiștii străini, spre deosebire de cei din România, iar explicația este una foarte simplă.

În țara noastră, salariul minim este de 2.000 de lei, drept urmare, mulți nu își permit să plătească sume prea mari pentru a vedea un concret.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, în străinătate nivelul de trai este unul cu mult mai ridicat, iar acesta este și motivul pentru care unii artiști ajung să ceară sute de mii de euro pentru a participa la un eveniment.

În ceea ce privește tarifele percepute de Andreea Bălan, artista a dat de înțeles că pentru a participa la un eveniment cere sume cuprinse între 2.000 și 5.000 de euro.

ADVERTISEMENT

”Cât să luăm noi la concert? Câteva mii: două, trei, patru mii, cinci mii, cât să iei? Afară, normal că ceilalți au sute de mii pentru că și traiul este la alt nivel. (…)

Nu ai cum să ceri 30 de mii pentru un concert. Ce oferi tu pentru banii ăstia? Că acolo se pune problema”, a spus Andreea Bălan în cadrul unui podcast, pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Ce oferă Delia la un singur concert

Delia în schimb are tarife de trei ori mai mari ca Andreea Bălan, iar asta o spune chiar artista. Totuși, aceasta susține că Delia are toate motivele să ceară atât de mulți bani.

Mai exact, pentru a participa la un eveniment, Delia cere în jur de 15.000 de euro, însă vine cu o infrastructură destul de performantă, cu decor, dar și cu dansatori, spre deosebire de alți artiști.

”Păi Delia când cere 15 mii la un concert vine cu toată infrastructura de la Sala Palatului. Vine cu decorul, vine cu dansatorii, vine cu toate”, a mai dezvăluit Andreea Bălan pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT