Life

Câți bani poți câștiga cu 3 numere la Loto 6 din 49. De unde poți ridica premiul dacă te numeri printre norocoși

Ce premiu câștigi dacă ghicești doar 3 din cele 6 numere la Loto 6 din 49. Trebuie să știi că banii se pot revendica doar din anumite locații.
08.03.2024 | 10:58
Cati bani poti castiga cu 3 numere la Loto 6 din 49 De unde poti ridica premiul daca te numeri printre norocosi
Ce premiu câștigi dacă ghicești doar 3 din cele 6 numere la Loto 6 din 49. Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Jucatul la Loto a început să fie din ce în ce mai atractiv pentru români. Premiile substanțiale puse în joc i-au convins pe mulți să  își încerce norocul. Deși majoritatea jucătorilor țintesc către marele premiu, există și categorii al căror câștig nu este deloc de neglijat.

Anumite premii de la Loto 6 din 49 sunt impozitate

Fără doar și poate, Loto 6 din 49 este varianta care reprezintă cel mai mare interes pentru jucători. Oricine și-ar dori că ghicească toate numerele, însă, nu este rău nici dacă reușești să ghicești 3 din cele 6 numere norocoase.

ADVERTISEMENT

Persoanele care intuiesc și pun pe bilet 3 numere la varianta Loto 6 din 49 trebuie să știe că se pot considera norocoase. Chiar dacă nu intră în posesia premiului cel mare, nici premiul lor nu este de neglijat.

Cei care au ghicit 3 din cele 6 numere la Loto 6 din 49 intră automat la categoria a IV-a de premii. Asta înseamnă că vor primi o sumă de bani, dar care nu este una fixă. Această diferă în funcție de numărul de bilete, dar și de numărul de jucători din acea săptămână.

ADVERTISEMENT

Românii care joacă la Loto 6 din 49 și au doar trei variante norocoase pe bilet, ar trebui să se aștepte la premii cuprinse între 30 și 100 de lei. Suma nu este niciodată una fixă, ci poate varia.

Premiile la Loto 6 din 49 cresc și în funcție de numărul de variate ghicite. Dacă ai pe bilet 4 variante din cele 6, atunci câștigul tău este cuprins între 100 și 1.000 de lei. Premiul crește la categoria a II-a, adică la 5 variante corecte din cele 6. Cine are pe bilet 5 numere norocoase, poate câștiga chiar și câteva zeci de mii de lei.

ADVERTISEMENT

Desigur, cei mai norocoși sunt cei care ghicesc toate cele 6 variante. În cazul lor, câștigul este uriaș și începe de la câteva sute de mii de lei și poate ajunge chiar și la milioane de lei.

Premiile de la Loto 6 din 49 trebuie revendicate în 90 de zile

După ce ai câștigat la Loto 6 din 49, este foarte important să știi de unde îți poți ridica premiul. În funcție de câștigul tău, diferă și locația unde poți intra în posesia banilor. Pentru ca procesul de revendicare să fie unul probleme, trebuie să ții cont de câteva aspecte.

ADVERTISEMENT

În primul rând, este esențial să verifici bine biletul pentru a te asigura că este câștigător. Poți face asta atât online, cât și la locații autorizate de Loteria Română. La fel de importantă este și semnătura ta care trebuie făcută pe spatele biletului. În acest fel, te asiguri că este al tău.

Nu uita că biletul îți asigură posibilitatea de a revendica premiul. Fără el, nicio agenție nu îți va da banii, așa că acesta trebuie păstrat foarte bine, în siguranță. După ce te-ai asigurat că ai respectat acești pași, urmează revendicarea propriu zisă.

Dacă te numeri printre norocoșii care au câștigat sume mici, de până în 1.000 de lei, atunci premiul tău poate fi ridicat de la agențiile Loto din țară. Însă, în cazul premiilor mai mare, procedura de revendicare diferă.

Cei care au câștigat sume mari de bani nu se pot prezenta la orice agenție. Aceștia trebuie să meargă fie la birourile centrale ale Loteriei Române, fie la agențiile deschise special pentru astfel de revendicări. Odată ajunși aici, este esențial să prezinte un act de identitate valid.

ADVERTISEMENT