Life

Câți bani poți să scoți zilnic de la un bancomat Raiffeisen, BCR, BRD sau ING dacă ai card Revolut. Care sunt limitele de retragere

Câți bani poți să scoți zilnic de la un bancomat Raiffeisen, BCR, BRD sau ING cu cardul Revolut. Există anumite limite de care trebuie să ții cont!
21.10.2023 | 11:00
Cati bani poti sa scoti zilnic de la un bancomat Raiffeisen BCR BRD sau ING daca ai card Revolut Care sunt limitele de retragere
Câți bani poți să scoți zilnic de la un bancomat cu card Revolut. Foto recenzii-revolut.ro
ADVERTISEMENT

Câți bani poți să scoți zilnic de la un bancomat Raiffeisen, BCR, BRD sau ING dacă ai card Revolut. Există unele limite de retragere de care trebuie să știe toți clienții!

Câți bani poți să scoți zilnic de la un bancomat cu card Revolut

Multe persoane care au card Revolut vor să scoată bani de la bancomat și nu știu care este limita.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că banii cash pot fi scoși doar de la bancomatele altor bănci, oamenii trebuie să meargă la Raiffeisen, BCR, BRD sau ING.

Limita de retragere de la bancomat este de 3.000 de lire sterline sau echivalentul acestei sume în altă monedă. Limita este setată pentru 24 de ore.

ADVERTISEMENT

De asemenea, există și ceva numit „limită de utilizare rezonabilă” la Revolut. Ea depinde de tipul de card pe care l-am ales.

Pentru cei cu abonamentul standard, adică cel gratis, vorbim de 800 de lei sau de cinci retrageri de la bancomant. Pentru cei cu abonament Plus la Revolut, suma este aceeași.

ADVERTISEMENT

La abonamentul Premium de la Revolut limita de utilizare rezonabilă este 1.600 de lei, în timp ce la Metal este 3.000 de lei.

Cei mai mulți bani poți să scoți dacă ai abonamentul Ultra Revolut, adică 7500 de lei. Pentru depășirea acestor sume, se aplică și un comision de 2%.

ADVERTISEMENT

Ce comisioane pot apărea dacă retragi bani de la bancomant cu Revolut

La Revolut, pe lângă comisionul pe care îl ia aplicația pentru depășirea anumitor sume, mai există și comisioane de conversie.

Este vorba despre acele situații când clientul Revolut vrea să scoată bani de la bancomant o monedă pe care nu o are în mod normal.

„Retragerea de la bancomat a unei monede pe care nu o deții în portofelul tău presupune o conversie. Vor fi aplicate comisioanele de weekend (dacă retragi în timpul weekendului) și comisioane de schimb pentru conversia respectivă, în afara limitelor de conversie gratuită de care beneficiezi.

Poți vedea oricând alocația rămasă în cadrul planului de prețuri curent, în secțiunea „Profil” a aplicației”, transmite Revolut despre acest aspect.

ADVERTISEMENT
Tags: