Life

Câți bani primesc cameramanii de la America Express. Ce salarii au pentru a filma în cele mai periculoase zone

Câți bani primesc cameramanii de la America Express. Ce salarii primesc aceștia pentru a filma în unele dintre cele mai periculoase locuri.
12.11.2023 | 13:26
Cati bani primesc cameramanii de la America Express Ce salarii au pentru a filma in cele mai periculoase zone
Câți bani primesc cameramanii de la America Express. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Câți bani primesc cameramanii de la America Express. Ce salarii au aceștia pentru a filma în unele dintre cele mai periculoase zone ale lumii.

Câți bani primesc cameramanii de la America Express

Cameramanii de la America Express au o treabă foarte importantă și periculoasă în același timp. Aceștia trebuie să îi urmeze peste tot pe concurenți, și ei fiind puși în pericol la rândul lor.

ADVERTISEMENT

Pentru tot efortul lor, cameramanii de la America Express sunt răsplătiți cu sume cuprinse între 5.500 și 6.500 de euro.

Acesta este salariul primit pe un sezon de emisiune, care durează mai multe luni. Vorbim despre sume de peste 26.000 de lei pe care cameramanii îi primesc pentru munca lor.

ADVERTISEMENT

De altfel, munca nu este deloc una ușoară. Acest sezon de la America Express este considerat a fi cel mai periculos de până acum. Au existat și unele incidente care se puteau termina foarte rău în emisiune, dar până la urmă nimeni nu a fost rănit.

Ce spunea Irina Fodor despre noul sezon

Irina Fodor spunea că acesta este cel mai periculos sezon, lucru demonstrat și de echipele de security. În acest an, securitatea a primit și arme de foc, lucru care până acum nu s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor a mai declarat și că  a stat mereu cu inima strânsă din cauza informațiilor din presa locală, cu lupte între carteluri și omoruri.

„Multe zone periculoase decât cele sigure. Slavă Domnului că nu s-a întâmplat ceva grav. Cumva Doamne-Doamne ne-a ținut în siguranță, doar că aveam tot timpul inima strânsă pentru că plecam astăzi dintr-un loc și mâine apărea în presă că acolo s-a întâmplat nu știu ce, că s-au luptat cartelurile între ele, că s-au împușcat.

ADVERTISEMENT

Mergeam spre următorul loc, trebuia să ajungem în două zile, și iar citeam în presă că s-a întâmplat nu știu ce. Anul acesta, spre deosebire de ceilalți ani, am avut security înarmat”, a spus prezentatoarea.

ADVERTISEMENT