Sport

Câți bani primește bodyguard-ul lui Messi? Este plătit mai bine decât jucătorii

Lionel Messi a devenit unul dintre cele mai cunoscute și importante personalități din Miami. De la venirea sa la Inter, argentinianul a primit și un bodyguard din partea clubului. Yassine Chueko este plătit mai bine decât jucătorii formației din MLS.
05.09.2023 | 23:11
Cati bani primeste bodyguardul lui Messi Este platit mai bine decat jucatorii
Lionel Messi a devenit unul dintre cele mai cunoscute și importante personalități din Miami. De la venirea sa la Inter, argentinianul a primit și un bodyguard din partea clubului. Yassine Chueko este plătit mai bine decât jucătorii formației din MLS.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi este unul dintre cei mai bine păziți sportivi din America. Argentinianul are un bodyguard foarte experimentat, Yassine Chueko fiind unul dintre cei mai buni oameni din domeniu. Omul din “umbră” al decarului este plătit mai bine decât jucătorii lui Inter Miami.

Bodyguard-ul lui Messi este plătit mai bine decât jucătorii lui Inter Miami

Decizia lui Lionel de a veni în America a fost una riscantă în același timp. Față de Arabia Saudită, una dintre cele mai sigure țări din lume și unde argentinianul putea evolua, SUA este chiar la polul opus. America fiind una dintre cele mai periculoase locuri. După venirea la Miami, Messi a primit un bodyguard care să aibă grijă de el la fiecare pas.

ADVERTISEMENT

Conducerea clubului a luat decizia ca Leo și familia sa să fie însoțite 24 din 24 de un un om care să îi protejeze în caz de vreun pericol. În trecut, argentinianul a mai avut oameni care s-au ocupat de securitatea personală și a familiei sale, însă acum totul este la alt nivel. Yassine Chueko este un fost pușcaș marin, expert în box, taekwondo și arte marțiale.

Fiind unul dintre cei mai buni oameni din domeniul său, Yassine Chueko este chiar mai bine plătit decât jucătorii lui Inter Miami. Doar Lionel, Jordi Alba, Busquets și Pizarro câștigă mai mult decât bodyguard-ul lui Messi. Lunar, Chueko primește 250.000 de dolari, adică 3 milioane de dolari pe an.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi, 100% focusat pe Inter Miami

La una dintre conferințele de presă, Lionel Messi a discutat despre câștigarea Balonului de Aur, lucru la care nu se gândește absolut deloc. De la venirea sa în MLS, argentinianul s-a focusat 100% pe obiectivele lui Inter Miami.

“Am câștigat cel mai important trofeu din cariera mea. Să câștigi Balonul de Aur este foarte important, însă eu nu am dat importanță acestui lucru vrodată, în ghilimele. Cele mai importante pentru mine au fost trofeele la nivel de grup. 

ADVERTISEMENT

Nu mă gândesc la Balonul de Aur. Dacă îl câștig e bine, dacă nu, nu se întâmplă nimic. Mi-am îndeplinit obiectivele setate de-a lungul carierei și acum am altele”, a spus Lionel Messi.

Messi, despre perioada de la PSG și plecarea de la Barcelona

În cadrul unei alte conferințe de presă, argentinianul susține că a trecut prin cea mai grea perioadă la Paris: “Am petrecut doi ani dificili (n.r. la Paris). Adevărul este că nu a fost prea uşor, nu ne-a fost bine. La Miami este cumva ca şi cum am fi revenit la viaţa pe care o aveam la Barcelona. Apreciem fiecare zi, copiii se simt bine, familia este bine. Apreciez, de asemenea, sportul cotidian, ceea ce nu era cazul la Paris. Acum, după un timp care a trecut, pot să spun că a fost alegerea potrivită la Miami”.

ADVERTISEMENT

Legenda Barcelonei a vorbit și despre momentul retragerii din fotbal: “Sincer, nu mă gândesc încă la retragere. Îmi place să joc, să fiu pe teren cu mingea, să fiu în competiţie şi să mă antrenez. Nu ştiu cât timp voi mai juca, dar voi încerca să profit cât se va putea, cât timp mă simt bine, iar apoi vom vedea.

Cel mai important lucru este să profiţi de ce-ţi rămâne, că este mult sau puţin. Trebuie profitat de fiecare moment, pentru că el nu se va mai întoarce şi nu vreau să regret nimic.”

Messi a făcut câteva mărturisiri și despre plecarea de la Barcelona: “Eu n-am vrut să părăsesc Barcelona pentru PSG. A fost o decizie venită peste noapte, din cauza problemelor financiare cu care se confrunta Barca. Eu îmi doream să rămân la Barcelona, dar a trebuit să mă obișnuiesc cu un alt loc, un loc diferit de cel în care trăisem din punct de vedere al orașului.

A fost greu la Paris, dar este exact opusul a ceea ce se întâmplă cu mine aici și acum. Am ales să vin aici, în acest oraș. A fost o decizie pe care am luat-o în timp, n-a picat peste noapte. Suntem în locul în care vrem să fim și a fost decizia noastră, de aceea totul este mult mai ușor”.


  • Cota NETBET: 1,56  pentru „peste 2.5 goluri” în meciul Inter Miami – Sporting Kansas City

ADVERTISEMENT