Sport

Leo Messi, declarații acide la adresa lui PSG: „Au fost doi ani dificili”

Leo Messi i-a înțepat pe cei de la PSG. Starul argentinian este fericit pentru că a luat decizia potrivită de a se transfera la Inter Miami.
24.08.2023 | 12:50
Leo Messi declaratii acide la adresa lui PSG Au fost doi ani dificili
Leo Messi a lansat săgeți către PSG, fostul său club. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Leo Messi este pe val la Inter Miami. Formația din Major League Soccer (MLS) s-a calificat în finala US Cup, după victoria la penalty-uri cu Cincinnati din semifinale. Campionul mondial a pasat decisiv la ambele goluri înscrise de Inter Miami în timpul regulamentar.

Leo Messi, declarații acide la adresa lui PSG: „Au fost doi ani dificili”

Astfel, Leo Messi are șansa să își treacă în cont al doilea trofeu cu Inter Miami, după ce săptămâna trecută, formația finanțată de frații Mas și David Beckham a câștigat Cupa Ligilor. În primele 8 meciuri la Inter Miami, „decarul” naționalei Argentinei a marcat 10 goluri.

ADVERTISEMENT

Septuplul Balon de Aur a luat prin surprindere pe toată lumea, după ce a ales să semneze în vară cu Inter Miami. Leo Messi a mărturisit că venirea sa în Florida a venit ca urmare și a unor probleme familiale. În discursul său, argentinianul i-a „înțepat” pe cei de la PSG.

„Am petrecut doi ani dificili (n.r. la Paris). Adevărul este că nu a fost prea uşor, nu ne-a fost bine. La Miami este cumva ca şi cum am fi revenit la viaţa pe care o aveam la Barcelona. Apreciem fiecare zi, copiii se simt bine, familia este bine.

ADVERTISEMENT

Apreciez, de asemenea, sportul cotidian, ceea ce nu era cazul la Paris. Acum, după un timp care a trecut, pot să spun că a fost alegerea potrivită la Miami”, a declarat Lionel Messi, citat de Agerpres.

Leo Messi nu se gândește la retragere: „Îmi place să fiu pe teren cu mingea”

Deși s-a tot vorbit despre retragerea lui Leo Messi de la naționala Argentinei, fostul fotbalist al Barcelonei nu ia în calcul să se retragă definitiv. Atâta timp cât se simte bine din punct de vedere fizic, sud-americanul vrea să fie pe teren cu mingea.

ADVERTISEMENT

„Sincer, nu mă gândesc încă la retragere. Îmi place să joc, să fiu pe teren cu mingea, să fiu în competiţie şi să mă antrenez. Nu ştiu cât timp voi mai juca, dar voi încerca să profit cât se va putea, cât timp mă simt bine, iar apoi vom vedea.

Cel mai important lucru este să profiţi de ce-ţi rămâne, că este mult sau puţin. Trebuie profitat de fiecare moment, pentru că el nu se va mai întoarce şi nu vreau să regret nimic”, au fost cuvintele lui Leo Messi.

ADVERTISEMENT

Leo Messi, despre transferul de la Barcelona la PSG: „A fost o decizie venită peste noapte”

Înainte de expirarea contractului cu PSG, Leo Messi s-a aflat într-un război atât cu conducerea parizienilor, care l-a suspendat, cât și cu fanii campioanei Franței. La prima conferință de presă la Inter Miami, argentinianul a povestit că nu a avut intenția să o părăseacă pe Barcelona pentru un transfer pe Parc des Princes.

„Eu n-am vrut să părăsesc Barcelona pentru PSG. A fost o decizie venită peste noapte, din cauza problemelor financiare cu care se confrunta Barca. Eu îmi doream să rămân la Barcelona, dar a trebuit să mă obișnuiesc cu un alt loc, un loc diferit de cel în care trăisem din punct de vedere al orașului.

A fost greu la Paris, dar este exact opusul a ceea ce se întâmplă cu mine aici și acum. Am ales să vin aici, în acest oraș. A fost o decizie pe care am luat-o în timp, n-a picat peste noapte. Suntem în locul în care vrem să fim și a fost decizia noastră, de aceea totul este mult mai ușor”, a mărturisit Messi.


  • Cotă NETBET pentru Inter Miami: 3,60 este cota pentru „X” la meciul New York Red Bulls – Inter Miami

ADVERTISEMENT