Sport

Lionel Messi, urmărit ca o „umbră” la Inter Miami. Nici la meciuri nu scapă

Lionel Messi a devenit unul dintre cele mai cunoscute și importante personalități din Miami. El a primit din partea clubului o "umbră" care să îl urmărească peste tot, chiar și la meciuri.
25.08.2023 | 10:50
Lionel Messi urmarit ca o umbra la Inter Miami Nici la meciuri nu scapa
Argentinianul a devenit unul dintre cele mai cunoscute și importante personalități din Miami. Lionel Messi a primit din partea clubului o "umbră" care să îl urmărească peste tot, chiar și la meciuri.
ADVERTISEMENT

Decarul lui Inter Miami a fost curtat de foarte multe cluburi, înainte să vină în MLS. Argentinianul a avut o ofertă incredibilă de la Al-Hilal de 1 miliard de euro, însă a ales să vină în America, alături de echipa lui David Beckham. La Inter, Messi este urmărit din “umbră” la fiecare pas pe care îl face, chiar și pe teren.

Cine este „umbra” lui Messi la Miami?

Decizia lui Lionel de a veni în America este una riscantă în același timp. Față de Arabia Saudită, una dintre cele mai sigure țări din lume, SUA este chiar la polul opus, fiind una dintre cele mai periculoase state. După venirea la Miami, Messi este urmărit din “umbră” în fiecare moment.

ADVERTISEMENT

Conducerea clubului a luat decizia ca Leo să primească un bodyguard. În trecut, argentinianul a mai avut oameni care s-au ocupat de securitatea personală și a familiei sale, însă acum totul este la alt nivel. Personajul care îl urmărește pe Messi ca o “umbră” chiar și pe teren, este un fost pușcaș marin, expert în box, taekwondo și arte marțiale.

Yassine Chueko este unul dintre cei mai bine pregătiți oameni din America în ceea ce privește protecția și securitatea personală. Americanul are experiență în luptele MMA și este tot timpul cu ochii alături de Messi. Din cauza unor posibile atacuri asupra lui Messi, din partea suporterilor altor echipe și nu numai, David Beckham a vrut să se asigure că totul este în regulă și l-a angajat pe cel mai bun om pentru această slujbă. Chueko este alături de Leo la meciuri pe teren, dar și oriunde altundeva, unde argentinianul merge împreună cu familia sa.

ADVERTISEMENT

Messi, declarații dure către cei de la PSG

Leo Messi trece acum prin cea mai bună perioadă a carierei sale la nivel de club, de când a plecat de la Barcelona. Decarul lui Inter Miami se simte excelent în MLS și are din nou poftă de fotbal. Înaintea ultimului meci, cu Cincinnati, Lionel a vorbit la conferința de presă și despre perioada PSG.

“Am petrecut doi ani dificili (n.r. la Paris). Adevărul este că nu a fost prea uşor, nu ne-a fost bine. La Miami este cumva ca şi cum am fi revenit la viaţa pe care o aveam la Barcelona. Apreciem fiecare zi, copiii se simt bine, familia este bine. Apreciez, de asemenea, sportul cotidian, ceea ce nu era cazul la Paris. Acum, după un timp care a trecut, pot să spun că a fost alegerea potrivită la Miami”, a declarat Lionel Messi

ADVERTISEMENT

Legenda Barcelonei a vorbit și despre momentul retragerii din fotbal: “Sincer, nu mă gândesc încă la retragere. Îmi place să joc, să fiu pe teren cu mingea, să fiu în competiţie şi să mă antrenez. Nu ştiu cât timp voi mai juca, dar voi încerca să profit cât se va putea, cât timp mă simt bine, iar apoi vom vedea.

Cel mai important lucru este să profiţi de ce-ţi rămâne, că este mult sau puţin. Trebuie profitat de fiecare moment, pentru că el nu se va mai întoarce şi nu vreau să regret nimic.”

ADVERTISEMENT

Leo: “N-am vrut să părăsesc Barcelona pentru PSG”

Messi a mărturisit la conferința de presă că nu și-a dorit niciodată să plece de la clubul său de suflet și să semneze cu PSG. Argentinianul a explicat că a fost o situație extremă, unde a trebuit să ia o decizie rapidă. După perioada din Ligue 1, Leo susține că este din nou fericit, la Inter Miami.

“Eu n-am vrut să părăsesc Barcelona pentru PSG. A fost o decizie venită peste noapte, din cauza problemelor financiare cu care se confrunta Barca. Eu îmi doream să rămân la Barcelona, dar a trebuit să mă obișnuiesc cu un alt loc, un loc diferit de cel în care trăisem din punct de vedere al orașului.

A fost greu la Paris, dar este exact opusul a ceea ce se întâmplă cu mine aici și acum. Am ales să vin aici, în acest oraș. A fost o decizie pe care am luat-o în timp, n-a picat peste noapte. Suntem în locul în care vrem să fim și a fost decizia noastră, de aceea totul este mult mai ușor”, a mai spus Leo Messi.

ADVERTISEMENT