Life

Câți bani solicită Theo Rose și Mirela Vaida la concerte și spectacole. Sumele nu sunt deloc mici

Ce tarife au Theo Rose și Mirela Vaida la evenimente și cântări. Veniturile cântărețelor nu sunt scăzute deloc, ci dimpotrivă.
07.11.2023 | 14:05
Cati bani solicita Theo Rose si Mirela Vaida la concerte si spectacole Sumele nu sunt deloc mici
Ce tarife au Theo Rose și Mirela Vaida la evenimente și cântări. Veniturile cântărețelor nu sunt scăzute deloc. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Câți bani solicită Theo Rose și Mirela Vaida la concerte și spectacole. Sumele nu sunt deloc mici. Antrenoarea de la Vocea României și prezentatoarea de la Acces Direct se bucură de conturi foarte generoase.

Ce tarife au Theo Rose și Mirela Vaida la evenimente și cântări. Veniturile cântărețelor nu sunt scăzute deloc

Ce tarife au Theo Rose și Mirela Vaida la evenimente și cântări. Veniturile cântărețelor nu sunt scăzute deloc, mai ales că nu vin numai din spectacole, ci și din contractele în televiziune sau din cele de imagine și social media.

ADVERTISEMENT

Actrița din serialul Clanul, de la Pro TV, și-a modificat tariful după ce a devenit mamă pentru prima oară. Iubita lui Anghel Damian este foarte atentă la colaborările și documentele pe care le semnează în ultima perioadă.

Potrivit ciao.ro, antrenoarea de la Vocea României încasează aproximativ 6.500 de euro pentru o oră pe scenă sau în fața petrecăreților. Suma poate crește în funcție de eveniment și show-ul făcut de artistă, motiv pentru care poate primi chiar și 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT

La aceste încasări se mai adaugă și aproape 9.000 de euro care vin din canalul de Youtube. De asemenea, Theo Rose mai primește un salariu substanțial și în calitate de antrenor și actor, dar și bani din parteneriatele de imagine.

În aceeași categorie se află și Mirela Vaida care se bucură de o carieră frumoasă în industria muzicală. Sursa menționată mai arată că, vedeta primește între 1.500 și 1.800 de euro pentru un show de 45 de minute.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida, o artistă foarte bine cotată

Mirela Vaida este o artistă foarte bine cotată din punct de vedere financiar. Cântăreața de muzică populară solicită sume mai mari în cazul în care distanța parcursă până la eveniment crește față de București.

„Este foarte îndrăgită la astfel de evenimente, de aceea, este și solicitată. Însă, merită, face atmosferă și cântă foarte bine”, au declarat apropiații artistei, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

Mai mult, în conturile Mirelei Vaida mai intră bani din emisiunile pe care le moderează, din contractul cu Teatrul de Revistă Constantin Tănase, dar și din canalul său de Youtube. De asemenea, vedeta încasează venituri generoase și din contractele de imagine.

ADVERTISEMENT