Life

Câți bani cere Marcel Pavel pentru a cânta la o nuntă: ”Să fie de bun simț”

Onorariul cerut de Marcel Pavel pentru a cânta la o nuntă. Ce dezvăluiri a făcut interpretul de muzică ușoară despre veniturile sale.
08.05.2023 | 14:15
Cati bani cere Marcel Pavel pentru a canta la o nunta Sa fie de bun simt
Ce sumă cere Marcel Pavel pentru a cânta la o nuntă. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Marcel Pavel a vorbit despre câștigurile sale în emisiunea lui Denise Rifai, iar prezentatoarea l-a întrebat ce onorariu primește pentru a cânta la o nuntă. Artistul a fost discret în legătură cu acest aspect din viața ta.

Câți bani cere Marcel Pavel pentru o nuntă. Cântărețul este chemat adesea la evenimente

În vârstă de 63 de ani, Marcel Pavel activează în industria muzicală de ani buni. A activat ca percuționist de muzică rock, însă melodia “Frumoasa mea” este cea care l-a consacrat. De altfel, a primit și discul de platină pentru vânzările acestei piese, dar și premiul de popularitate în cadrul Festivalului Mamaia.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai l-a întrebat pe îndrăgitul interpret cât câștigă la o nuntă, însă acesta nu a vrut să dezvăluie suma exactă. “Aș îndrăzni să vă întreb, ce salariu aveți?”, a răspuns Marcel Pavel, după care a vorbit despre câștigurile sale. Artistul a spus că cere la un eveniment suma pe care o merită.

“Nu îndrăznesc să spun acest lucru. Dați-mi voie să nu răspund. Ar fi… nu știu… poate deranjant. Cât cer eu la o nuntă? Cer atât cât merit, cât cred eu că merit. Nu doar la nuntă, evenimentele în general, nu diferă foarte mult.

ADVERTISEMENT

Un onorariu care să fie de bun simț și de-o parte, și de alta. Nu vreau să dezvolt prea mult pe acest subiect. Dacă vreți să vorbim despre faptul că particip să cânt la nunți, da, de ce nu?”, a spus cântărețul în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Ce au făcut niște clienți pentru a-l avea pe Marcel Pavel la nunta lor

Din moment ce este unul dintre cei mai apreciați cântăreți români de muzică ușoară, Marcel Pavel este foarte solicitat la evenimente. Sunt oameni care și-l doresc la nunta lor cu orice preț și chiar fac totul pentru a-l avea.

ADVERTISEMENT

Marcel Pavel a dezvăluit că are și clienți excentrici, care fac imposibilul pentru ca el să cânte la nunta lor. Artistul a povestit despre niște clienți sârbi, care au trimis chiar un elicopter după el, pentru a ajunge în timp util la eveniment.

“Chiar acum, de curând, am fost solicitat să cânt la o nuntă sârbească. M-au anunțat cu o zi înainte de eveniment și mi-au trimis elicopter. Ieri m-am întors de la evenimentul respectiv, dar cu elicopterul.

ADVERTISEMENT

A fost foarte frumos, m-am simțit foarte bine. Nu este o rușine să cânt la nunți, chiar sunt mândru”, a spus Marcel Pavel în platoul emisiunii prezentate de Denise Rifai, potrivit Kanal D.

ADVERTISEMENT