Life

Câți bani trebuie să primească Selly de la statul român: ”Este un prejudiciu de aproximativ 100.000 de euro și a fost o rușine pentru România”

Ce sumă trebuie să-i achite statul român lui Selly. Renumitul vlogger susține că este vorba de o pagubă de circa 100.000 de euro.
16.03.2023 | 16:02
Cati bani trebuie sa primeasca Selly de la statul roman Este un prejudiciu de aproximativ 100000 de euro si a fost o rusine pentru Romania
Ce sumă trebuie să-i achite statul român lui Selly. Renumitul vlogger susține că este vorba de o pagubă de circa 100.000 de euro. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câți bani trebuie să primească artistul, pe numele său real Andrei Șelaru, de la statul român. Vedeta a declarat recent că este un prejudiciu de aproximativ 100.000 de euro și că a fost o rușine pentru România.

Ce sumă trebuie să-i achite statul român lui Selly. Renumitul vlogger susține că este vorba de o pagubă de circa 100.000 de euro

Selly a dezvăluit în cadrul emisiunii 40 de întrebări ce sumă de bani trebuie să-i achite statul român. Cântărețul nu a primit nici până în ziua de azi finanțarea pentru filmul 5GANG: Un altfel de Crăciun care a fost lansat în anul 2019.

ADVERTISEMENT

Comedia de familie are o poveste fictivă în care apare vloggerul alături de foștii colegi de trupă: Dia, Gami, Pain și Mădălin. Din distribuția peliculei regizate de Matei Dima mai fac parte Dorian Popa și Ana Radu.

„Strict financiar vorbind, strict financiar vorbind și fără să punem, știu eu, sentimente sau alte lucruri la mijloc, cea mai mare țeapă pe care am luat-o a fost de la statul român.

ADVERTISEMENT

Nici până în ziua de astăzi nu ne-a virat finanțarea pentru primul film pe care l-am coprodus, pentru filmul «5 GANG»”, finanțare cu toate actele semnate și cu absolut totul în regulă, nu suntem singurii.

Este un prejudiciu de aproximativ 100.000 de euro și a fost o rușine pentru România pe plan mondial”, a spus Selly în emisiunea 40 de întrebări, moderată de Denise Rifai, la Kanal D, scrie libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Selly, despre producătorii care filmează în România

Selly a mai adăugat că orice producător care ar fi venit în România pentru a filma ar fi adus un beneficiu țării noastre prin crearea locurilor de muncă, dar și prin susținerea economică locală. Vedeta susține că la vremea respectivă era un avantaj economic pentru filmele de Hollywood.

Cu toate acestea artistul din Craiova nu s-a descurajat și a mai lucrat la alte două pelicule: Tabăra, în care apare și iubita sa, Smaranda Știrbu, și Romina VTM, unul dintre cele mai controversate filme ale anului acesta.

ADVERTISEMENT

Lansată pe 2 ianuarie, comedia romantică a fost filmată în Costinești și a avut un buget de 590.000 de euro, în timp ce încasările s-au ridicat la 2 milioane de euro. Selly are cu ce să se mândrească din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT