Life

Câți bani va încasa Bogdan Mocanu în schimbul unor pumni în cușca RXF? Suma are câteva zerouri

Bogdan Mocanu și Vicenzo Darian, zis Romanian Final Boss, vor fi față în față în gala RXF 43, unde vor lupta pentru centură, dar și pentru câteva mii de euro.
04.01.2023 | 10:45
Cati bani va incasa Bogdan Mocanu in schimbul unor pumni in cusca RXF Suma are cateva zerouri
Câți bani va încasa Bogdan Mocanu în schimbul unor pumni în cușca RXF. Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

În câteva săptămâni, fostul concurent de la Puterea Dragostei, Bogdan Mocanu și Vicenzo Darian, zis Romanian Final Boss, vor face schimb de pumni și de picioare în gala RXF 43. Lupta are ca miză centura MMA, dar și o sumă impresionată de bani pe care o vor încasa. Se pare că Bogdan este cel care va ieși câștigător, cel puțin din punct de vedere financiar.

Suma de bani pe care Bogdan Mocanu o va avea în buzunar după meciul din cușcă

Din informațiile obținute de cei de la Cancan.ro, se pare că Bogdan Mocanu ar încasa 15.000 de euro pentru a lupta în cușca MMA împotriva lui Vicenzo Darian, cunoscut pe rețelele de socializare ca Romanian Final Boss.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pentru schimbul de pumni din gala RXF 43 și rivalul lui Bogdan va pleca acasă cu o sumă cuprinsă între 8.000 și 10.000 de euro.

În luna februarie, organizatorii vor scoate din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de circa 25.000 de euro pentru a-i plăti pe cei doi combatanți.

ADVERTISEMENT

Se pare că fostul concurent de la Puterea Dragostei ar fi negociat mai bine, primind cu aproximativ 5.000 de euro mai mult decât Romanian Final Boss.

Negocieri la sânge pentru luptele în cușca MMA

De-a lungul timpului s-au aflat mai multe sume de bani care au ajuns în mâna celor care au acceptat provocarea de a lupta în cușca MMA din cadrul galei RXF 43.

ADVERTISEMENT

OG Eastbull și adversarului său, Jon Băiat Bun ar fi ofertați cu 10.000 de euro pentru a intra în joc, iar Dorian Popa a cerut 300.000 de euro pentru a accepta propunerea organizatorilor RXF.

De asemenea, Denisa Despa a plecat acasă cu 3.000 de euro în urma schimbului de pumni și picioare cu Renata Gheorghe, care a încasat doar 1.000 de euro pentru meciul susținut în gala RXF STAR EDITION.

ADVERTISEMENT

În afară de Bogdan Mocanu și de Vicenzo Darian, vor mai intra în ring în luna februarie OG Eastbull și Jon Băiat Bun, Alexandru Bobicioiu și Ovidiu Neveu, Mihai Aftănase și Fachirul din Periș, Bîrzu Răzvan și Fedor Mario, George Zănoagă și Raul Dan, dar și fetele Kinga Queen și Roxana Țuțu, dar și Aileinei Ruxandra și Tatiana.

ADVERTISEMENT