Life

Cati de la Insula Iubirii se căsătorește! Cum l-a dat uitării pe Răzvan

28.12.2020 | 22:27
Cati de la Insula Iubirii se casatoreste Cum la dat uitarii pe Razvan
Cati de la Insula Iubirii se căsătorește! Cum l-a dat uitării pe Răzvan
ADVERTISEMENT

Cati de la Insula Iubirii a trecut peste despărțirea ei de Răzvan, alături de care a participat la cunoscutul show de pe Antena 1, iar acum a anunțat că se căsătorește.

Cati Dimache și Răzvan Manea au participat în sezonul 4 al emisiunii moderate de Radu Vâlcan și au format unul dintre cele mai controversate cupluri ale reality show-ului.

ADVERTISEMENT

Deși, inițial, cei doi păreau un cuplu fericit, detalii surprinzătoare au ieșit la iveală. Ulterior, cei doi s-au despărțit, după ce fostul ei iubit a fost infidel, iar ea l-a rândul ei, s-a lăsat cucerită de ispita George.

Cati de la Insula Iubirii iubește din nou

Cati și Răzvan au participat la Insula Iubirii în anul 2018 pentru a-și testa dragostea, dar, povestea lor de iubire a avut un final nefericit și au plecat separat de pe insulă.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, tot răul a fost spre bine pentru Cati, care și-a găsit deja sufletul pereche, ba chiar s-a și logodit. Frumoasa brunetă a făcut anunțul pe rețelele de socializare, unde s-a fotografiat lângă bradul de Crăciun, alături de inelul de logodnă.

„A venit moșu cu cel mai frumos cadou. Un mare DA am spus”, a transmis Cati Dimache.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cătălina (@kati_dimache)

Cati și Răzvan au făcut furori în cadrul show-ului de pe Antena 1 datorită personalităților lor diferite. Ea era retrasă, mereu cu gândul la iubitul ei și încerca din răsputeri să reziste tentației, dormind cu poza lui Răzvan la cap, iar el a căzut în ispită încă din primele zile petrecute pe insulă, ba chiar a făcut multe dezvăluiri intime despre iubita sa de la acea vreme.

ADVERTISEMENT

În urmă cu doi ani, Răzvan a mărturisit că a înșelat-o de multe ori pe Cati, fără ca ea să îi reproșeze acest aspect. Mai mult, acesta a recunoscut, chiar de față cu iubita lui, că a agresat-o pe aceasta atât fizic, cât și verbal, iar cuvintele lui au șocat o lume întreagă.

Ulterior, după ce s-au despărțit, Cati și Răzvan au preferat să fie foarte discreți și rezervați în privința vieții personale. Cei doi nu sunt prea activi pe rețelele de socializare, însă, la puțin timp după despărțire, Răzvan ar fi dat de înțeles că regretă separarea de Cati,

ADVERTISEMENT

„Îți las aceste cuvinte, draga mea! Știu că ne-am iubit mult și mai știu că am fost un nenorocit față de tine și ai stat lângă mine când mi-a fost greu, rău sau te înșelam, știu că ai picat în ispită cu un sărut și nu îți port dușmănie, poate meritam mai mult la câte mi-ai suportat în 2 ani!

Am învățat din relația cu tine să ofer unei femei atenție, calmitate, romantism și respect atunci când este nevoie! Îți mulțumesc pentru toate clipele frumoase petrecute între noi în 2 ani și am să le uit pe cele urâte! Îți mulțumesc pentru lecția învățată! O lecție de viață foarte bună. Învățați și voi ceva din greșelile altora”, a scris Răzvan în mediul online.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cătălina (@kati_dimache)

Recent, Cati și-a surprins urmăritorii cu o dezvăluire de senzație, internauții fiind încântați că tânăra este fericită. Chiar dacă relația cu Răzvan nu a mers, bruneta a avut speranță și a încercat în continuare să își găsească un partener care să îi fie tată băiețelului ei în vârstă de 10 ani.

ADVERTISEMENT