Sport

Câți jucători de la FCSB sunt de mare valoare? Răspunsul lui Mitică crește „prețul pământului”

Dumitru Dragomir i-a numit pe jucătorii de mare valoare de la FCSB. Răspunsul surprinzător al „Oracolului din Bălcești”.
25.10.2023 | 15:21
Cati jucatori de la FCSB sunt de mare valoare Raspunsul lui Mitica creste pretul pamantului
Dumitru Dragomir știe câți jucători de mare valoare are FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a făcut show la ultima ediție a emisiunii marca FANATIK „Max Profețiile lui Mitică”. Fost șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir a numit jucătorii de la FCSB care sunt de mare valoare.

Câți jucători de la FCSB sunt de mare valoare? Răspunsul lui Mitică crește „prețul pământului”

Horia Ivanovici i-a ridicat mingea la fileu lui Dumitru Dragomir. Directorul FANATIK l-a provocat pe „Oracolul din Bălcești” să spună numele fotbaliștilor de la FCSB care sunt de mare valoare și pe care Gigi Becali poate să obțină o sumă mare de bani.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir este de părere că ambii portari ai „roș-albaștrilor” sunt de mare valoare și pot evolua în campionatele tari din Europa. Totodată, fostul președinte al LPF a trecut pe listă pe „vedetele” Darius Olaru, Octavian Popescu și Florinel Coman.

„Portarii amândoi sunt de mare valoare. Poate să apere și în Anglia, Italia sau Spania. Peste tot la orice echipă. Ascultați-mă! De mare valoare este căpitanul de echipă, Olaru, Tavi și Coman”, a fost anunțul lui Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Cât valorează lotul FCSB după ultimele transferuri

FCSB a avut o campanie spectaculoasă de transferuri în vară, însă mutările vicecampioanei au continuat și în toamnă. Vicecampioana i-a adus, printre alții, pe Dorin Rotariu și Cristi Ganea.

Lotul FCSB-ului este estimat la 30.13 milioane de euro, conform Transfermarkt. Cel mai valoros jucător al „roș-albaștrilor” rămâne Darius Olaru. Căpitanul echipei lui Charalambous și Pintilii este cotat la 5,3 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Podiumul este completat de Florinel Coman (4 milioane de euro) și Octavian Popescu (3,8 milioane de euro). Sunt chiar jucătorii pe care Mitică Dragomir îi consideră de mare valoare la FCSB. Formația lui Gigi Becali are cel mai valoros lot din SuperLiga, cu aproape 10 milioane de euro mai mult decât Farul, ocupanta locului 2.

Dumitru Dragomir nu e dat pe spate de transferul lui Dorin Rotariu la FCSB: „Lasă-mă să nu fiu foarte încântat”

Dorin Rotariu este cel mai recent nume care s-a alăturat FCSB-ului, transfer anunțat în exclusivitate de FANATIK. Jucătorul de 28 de ani a debutat deja în tricoul „roș-albastru”, fiind titular la meciul cu FC Voluntari, scor 0-0. Dumitru Dragomir nu este impresionat de mutarea reușită de echipa lui Becali.

ADVERTISEMENT

 „Lasă-mă să nu fiu foarte încântat. Nu știu dacă se mulează pe jocul FCSB-ului. Jocul FCSB-ului este foarte dificil. Aici fiecare vrea să facă mai mult, nu au un joc de concepție și de pase într-un sistem tactic. Ei joacă din talent. 

În momentul când încep să joace și pe idei tactice, nu le mai stă nimeni în cale. Sunt jucători talentați. Nu ai văzut pe Tavi Popescu la naționala lui Pancu. Vai de mine! 

(n.r. nu ești dat pe spate de transferul lui Rotariu la FCSB?) Nu, dar e jucător bun, serios, cuminte. De-asta mi-e frică (n.r. presiune). Îl strivește și Gigi, dar și spectatorii. Când îți trage Gigi vreo două, uiți cu buletinul în mână cum te cheamă. E foarte greu, greu, greu de jucat la FCSB”, a spus Dumitru Dragomir, la „Max Profețiile lui Mitică”.

„Max Profețiile lui Mitică” se văd în fiecare luni, ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA, în direct doar pe FANATIK.RO. În premieră, emisiunea poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici în fiecare miercuri, ora 10:30.

Câți jucători de la FCSB sunt de mare valoare? Răspunsul lui Mitică

ADVERTISEMENT