Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, ofertă fabuloasă pentru Darius Olaru: “Acum trei zile mi-au dat 6 milioane de euro!”

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că a refuzat o ofertă importantă pentru Darius Olaru de la un club din Europa.
13.10.2023 | 12:07
Gigi Becali oferta fabuloasa pentru Darius Olaru Acum trei zile miau dat 6 milioane de euro
Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că a refuzat o ofertă importantă pentru Darius Olaru de la un club din Europa. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Echipa națională a României a remizat la Budapesta împotriva Belarusului, scor 0-0. Selecționerul Edi Iordănescu nu a titularizat niciun jucător de la FCSB, iar Olaru a fost introdus abia pe finalul meciului.

Ce ofertă a refuzat Gigi Becali pentru Darius Olaru

Intrat prin telefon la cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali s-a arătat deranjat de alegerile selecționerului și a mărturisit că în urmă cu câteva zile a avut o ofertă mare pentru Darius Olaru.

ADVERTISEMENT

”Eu tot timpul vorbesc de bani, pentru că banul arată valoarea. De ce aurul e mai scump, de ce argintul e mai scump? Care e mai valoros, e mai scump. Eu acum trei zile am avut 6 milioane pe Olaru și am zis că vreau 8. Este o echipă din Europa. Oamenii nu vor să se afle.

Dacă eu am un jucător de 6 milioane, spune-mi altul care face 6 milioane de la echipa pe care a folosit-o el (n.r. – Edi Iordănescu) ieri pe teren. În afară de Man, în afară de Stanciu care cam e numărul 1 aici.

ADVERTISEMENT

Eu zic așa, Stanciu și Coman n-au voie să lipsească. După aia fă ce vrei. Alegi cei mai valoroși jucători. Stanciu, numărul 1, doi Coman, după aia pune ce vrei. Nu-l vrei pe Olaru că nu-ți convine, nu-l băga, dar pe Coman nu ai cum”, a declarat Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Federalii, scut în jurul naționalei

La finalul partidei din preliminariile Euro 2024, selecționerul României a explicat că Belarus este un adversar dificil, care a pierdut în prelungiri și meciul cu Israel, acuzând și terenul dificil de la Budapesta pe care s-a disputat meciul.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional Gică Popescu l-a atacat pe Edi Iordănescu, despre care a spus că nu știe ce înseamnă echipa națională și că are cele mai proaste rezultate din istoria „tricolorilor” într-o grupă cu adversari modești.

În ciuda rezultatului nesatisfăcător din întâlnirea cu Belarus, oficialii FRF au făcut scut în jurul jucătorilor și al staff-ului tehnic al naționalei României. Și asta în primul rând pentru că șansele de calificare sunt în continuare intacte.

ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA, Mihai Stoichiță i-a dat o replică vehementă fostului mare internațional Gică Popescu, după ce acesta a criticat jocul reprezentativei conduse de Edi Iordănescu.

FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție rulează pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Becali a refuzat ofertă de 6 milioane pentru Olaru

ADVERTISEMENT