Sport

Lovitură de 1.000.000 de euro pentru Gigi Becali. „Le-am trimis notificare”

Gigi Becali e în culmea fericirii. FCSB merge ceas în campionat, iar patronul încasează bani din toate direcțiile.
25.09.2023 | 13:54
Lovitura de 1000000 de euro pentru Gigi Becali Leam trimis notificare
Lovitură de 1.000.000 de euro pentru Gigi Becali. „Le-am trimis notificare”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali își freacă palmele de bucurie. După ce a jubilat pentru victoria FCSB-ului de la Sf. Gheorghe, scor 5-2, cu Sepsi, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că are de încasat 1.000.000 de euro de la Galatasaray.

Gigi Becali are de încasat 1.000.000 de euro

Gigi Becali susține că are de încasat această sumă de bani de la Galatasaray. Gruparea „Cim-Bom” l-a vândut în vară pe Olimpiu Moruțan la Ankaragucu, dar l-a folosit în preliminariile UEFA Champions League, motiv pentru care trebuie să achite 1.000.000 de euro lui FCSB. Moruțan a plecat de la echipa lui Becali la Galata în vara lui 2021, în schimbul sumei de 4.100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Ia uite-l pe Moruțan! Galatasaray l-a luat, s-a calificat în grupe, l-a bagat la două meciuri în preliminarii și acum trebuie să dea milionul. Cum a fost și cu Stanciu. L-au băgat la un meci, când nu trebuiau să îl bage, și a venit milionu. Acum Galatasaray trebuie să dea milionul.

Ei zic că nu. Dar noi ne-am dus la FIFA. L-au transferat. E în contract cu noi milionul. A și jucat, nu doar că e în contract, a intrat în două meciuri, nu doar că a jucat! Uite, Moruțan, așa cum e el, piticanie, aduce milioanele”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan a evoluat în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, în dubla cu Zalgiris, 17 minute în tur, la 2-2, și 12 minute în retur, când turcii au câștigat cu 1-0. Au fost ultimele meciuri ale internaționalului român la Galata, care a plecat la Ankaragucu pentru 3.000.000 de euro.

Moruțan, criticat după ultimele meciuri ale naționalei

Olimpiu Moruțan, unul dintre cei mai buni fotbaliști ai României la ultimele acțiuni ale echipei naționale, a fost extrem de criticat după victoria cu Kosovo, scor 2-0. Deși a evoluat foarte bine, playmakerul a făcut câteva declarații deranjante.

ADVERTISEMENT

„Moruțan a intrat foarte bine în teren, a avut atitudine. Cu declarațiile… a avut, când a plecat la Galatasaray, probleme cu limba engleză. Se pare că nici limba română nu stăpânește foarte bine, lexicul este format din 62 de cuvinte, le termină repede.

Nu știu cui a vrut să îi dea replica, dar noi, pe vremea noastră, când scria cineva de noi în ziar făceam caterincă de acel jucător.

ADVERTISEMENT

Nu aveam timp să dăm replici pe la televizor sau pe la presă ne vedeam de viața noastră. Să le dea Moruțan replica celor care i-au criticat calificându-se la Euro”, a spus Vivi Răchiță, la FANATIK SUPERLIGA.


  • 1,23 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2” la meciul FC Bihor – FCSB

Gigi Becali, LOVITURA de 1.000.000 de euro | Galatasaray, SOMATA sa plateasca

ADVERTISEMENT