Sport

Cum s-a hotărât Dan Şucu să investească la Rapid: “Mă aştept să construiesc ceva pentru 50 de ani”

Dan Șucu a dezvăluit motivul pentru care a decis să investească la Rapid.
06.10.2023 | 08:40
Cum sa hotarat Dan Sucu sa investeasca la Rapid Ma astept sa construiesc ceva pentru 50 de ani
Dan Șucu dezvăluie cum a ajuns să investească la Rapid. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În urmă cu un an, Dan Șucu a devenit acționar majoritar la Rapid. Cunoscut în lumea afacerilor pentru dezvoltarea brandului Mobexpert, acesta are planuri mari în Giulești.

Dan Șucu dezvăluie de ce a decis să investească la Rapid

Dan Șucu spune că, înainte să ajungă la Rapid, avea intenția de a investi în dezvoltarea tinerilor care vor să facă fotbal. Decizia de a investi la Rapid a venit atunci când a analizat piața.

ADVERTISEMENT

El și-a dat seama că puștii vor veni la fotbal doar dacă vor fi convinși prin idoli să facă fotbal, astfel că a vrut ca Rapid să devină un vis frumos care să aproprie tinerii de fotbal.

În același timp, el spune că proiectul pe care el l-a început la Rapid trebuie să funcționeze până peste 50 de ani. Spune că nu va mai fi atunci, dar are pretenția ca urmașii săi să nu renunțe la acest proiect.

ADVERTISEMENT

”Dorința mea de implicare în partea socială, în bazele sportive, era evidentă, doream să fac asta oricum. Mii de copii la sport nu îi aduci oricum, pentru că le arăți o minge. Trebuie să le arăți un vis. Din punctul meu de vedere, cel mai bun vis este Rapid.

Dacă tot trebuie să aibă un vis, să fie un vis adevărat, unul măreț. Nu pierdem vremea, dacă tot ne-am apucat de ceva, hai să o facem bine. Copiii mei iubesc fotbalul și indiferent de ce carieră vor avea în viitor, fotbalul va fi parte din viața lor, voi iubi fotbalul toată viața lor.

ADVERTISEMENT

Pentru mine e important să știu că toate investițiile astea vor fi continuate în viitor, nu vor rămâne pe mâna oricui atunci când altcineva va decide că nu mai am ce căuta pe aici.

Discutăm de zeci de hectare de terenuri care, dacă ei nu ar avea iubirea față de fotbal, poate ar avea idea de a-l transforma în altceva și mi-ar părea foarte rău.

ADVERTISEMENT

Încep ceva ce ar trebui să continue încă 50 de ani, iar eu nu mă aștept să rămân aici în acești 50 de ani. Cineva trebuie să ducă mai departe ceea ce facem aici”, a spus Dan Șucu la ”Suflet de rapidist”.

Emisiunea „Suflet de rapidist”, dedicată sufletelor boeme, este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de marți, de la ora 13:30 și în reluare, pe Facebook și Youtube, de la ora 17:30, joi.

Dan Șucu explică cum a ajuns să investească la Rapid

ADVERTISEMENT