News

Caz cutremurător, două surori din Bistrița au fost găsite moarte în casă. Fratele acestora a fost ridicat de poliție

Cadavrele a două surori, de 41 şi 52 de ani, au fost găsite vineri, într-o stare avansată de putrefacţie, într-o casă dintr-o comună bistriţeană.
17.11.2023 | 18:38
Caz cutremurator doua surori din Bistrita au fost gasite moarte in casa Fratele acestora a fost ridicat de politie
Cele două surori au fost găsite moarte în casă Foto: captură ecran
ADVERTISEMENT

Agenții Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au făcut vineri o descoperire șocantă într-o locuință din comuna bistriţeană Rodna. Cadavrele a două surori, în vârstă de 41 şi 52 de ani, zăceau pe jos, în stare avansată de descompunere.

Femeile erau înscrise pe lista persoanelor cu dizabilităţi

Suspiciunile oamenilor legii s-au înfiripat după ce cele două femei nu au mai mers la primărie, ca să își ridice ajutoarele sociale. Ambele primeau indemnizaţii speciale din partea statului român, fiind cu probleme sociale și cu dizabilități.

ADVERTISEMENT

“Astăzi, 17 noiembrie, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au fost sesizați despre faptul că două surori de 41, respectiv 52 de ani care locuiau în localitatea Rodna, împreună cu fratele lor nu au mai fost văzute de mai multe zile.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, cele două au fost găsite decedate, în stare avansată de putrefacţie, în interiorul locuinţei. La faţa locului, o echipă formată din criminalişti şi poliţişti de la investigaţii criminale efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

ADVERTISEMENT

Totodată, urmează a fi efectuate necropsiile care vor stabili cu exactitate cauzele deceselor”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Bistriţa Năsăud.

Cele două surori locuiau împreună cu frate lor, care a fost identificat şi ridicat pentru a fi dus la audieri. Vecinii au declarat pentru presa locală că ambele femei erau bolnave.

ADVERTISEMENT

Deocamdată nu s-a stabilit cu certitudine dacă este vorba despre o crimă, despre un accident sau de o moarte naturală. La fața locului se află criminaliștii și polițiștii, care efectuează cercetări.

Informaţia vine la nici două săptămâni de la una similară petrecută în Botoşani, unde o femeie de 47 de ani şi fiica ei de 14 ani au fost găsite moarte într-o casă părăsită din comuna Manoleasa.

ADVERTISEMENT

Principalul suspect ar fi chiar soţul femeii, cu care aceasta se certase în urmă cu câteva zile. Împreuna cu fiica aceasta a părăsit domiciliul conjugal şi s-a refugiat într-o casă părăsită, care a luat foc în noapte de 4 spre 5 noiembrie. Femeia de 47 de ani nu a murit însă din cauza fumului sau flăcărilor, poliţiştii constatând că era tăiată la nivelul gâtului.

ADVERTISEMENT