News

Atac sângeros la sud de Dunăre. Un român şi-a împușcat iubita bulgăroaică, iar apoi s-a sinucis

Un român de 49 de ani şi-a împușcat iubita bulgăroaică, iar apoi s-a sinucis. Acest caz înfiorător s-a petrecut la Ruse.
15.12.2023 | 12:03
Atac sangeros la sud de Dunare Un roman sia impuscat iubita bulgaroaica iar apoi sa sinucis
Un român şi-a împușcat iubita bulgăroaică, iar apoi s-a sinucis, la Ruse. Sursa foto: bulgaria.postsen.com / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Incident extrem de grav raportat în Bulgaria, la Ruse, acolo unde un român şi-a împușcat iubita bulgăroaică, iar apoi s-a sinucis. Femeia se află la spital în stare critică.

Un român şi-a împușcat iubita bulgăroaică, iar apoi s-a sinucis, la Ruse

Corpul neînsuflețit al românului a fost găsit vineri dimineață. Din informațiile oferite de presa de la sud de Dunăre aflăm că incidentul de la Ruse a fost raportat la poliție joi seara.

ADVERTISEMENT

Victima, Yanitsa Nikolova (39 de ani), a apucat să o sune pe mama ei pentru a cere ajutor. Aceasta din urmă a apelat imediat serviciul de urgență 112, în jurul orei 20.00. La fața locului au mers și prietenii femeii.

Aceștia au găsit garsoniera încuiată, iar femeia erau înăuntru încătușată. Pe lângă faptul că a fost împușcată, ea a avut și răni la față din cauza loviturilor, relatează publicația Bulgaria Postsen.

ADVERTISEMENT

”Prin una dintre ferestre a fost văzută victima, imobilizată la pământ. Agenții de poliție au spart una dintre ferestre și au intrat în locație pentru a-i acorda primul ajutor”, a explicat procurorul districtual din Ruse, Georgi Georgiev.

Victima a fost transportată la spitalul Kanev, unde a fost operată timp de aproape 5 ore. În ultimele ore, rudele și cunoscuții au fost chemați la unitatea sanitară pentru a dona sânge.

ADVERTISEMENT

Parchetul din Bulgaria transmite că femeia a putut să ofere detalii despre această dramă. A spus că autorul atacului a fost bărbatul cu care locuiește are o familie. Acesta este un cetățean român în vârstă de 49 de ani, cu domiciliul în Bulgaria. Ei au împreună doi copii, de 10 și 11 ani.

Unde a fost găsit trupul românului

La câteva ore distanță, vineri dimineața, autorul acestei agresiuni a fost identificat. ”A fost găsit într-o mașină care a folosit-o înainte de atac. S-a stabilit că a murit în urma sufocării de la gaze”, a explicat procurorul Georgiev. Mașina se se afla în apropierea locului atacului.

ADVERTISEMENT

În acest moment, poliția ia în calcul mai multe piste. Se pare că motivul principal al agresiunii ar fi gelozia, a declarat comisarul principal Plamen Parvanov, directorul OD MIA-Ruse. Până în prezent, nici poliția, nici procuratura nu au primit plângeri privind violența domestică în această familie.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut...
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut sex cu doi elevi minori. Ce îi scria unuia dintre tinerii de 15 ani VIDEO
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe:...
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: Întotdeauna găsesc o cale
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Controale majore ale ANAF în ultima perioadă! Anunțul lui Marcel Boloș, ministrul Finanțelor,...
Controale majore ale ANAF în ultima perioadă! Anunțul lui Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, bagă spaima în români
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Toți proprietarii din România vor fi expuși. Amenzile sunt fără precedent
Toți proprietarii din România vor fi expuși. Amenzile sunt fără precedent
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în...
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în Ucraina într-o „provocare epocală” pentru regiune | Analiză
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de...
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion