News

Doi români, morți în ultimele zile în Europa. Șofer găsit decedat în Spania, tânăr înjunghiat în Italia

În ultimele trei zile, doi români au murit în țări din Europa. În Spania, un șofer de TIR a fost găsit fără suflare, iar în Italia un tânăr a sfârșit înjunghiat.
14.12.2023 | 12:16
Doi romani morti in ultimele zile in Europa Sofer gasit decedat in Spania tanar injunghiat in Italia
Doi români, morți în ultimele zile în Europa. Șofer găsit mort în Spania. Sursa foto: eitb.es / informatore.it / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Final tragic, în această săptămână, pentru doi români aflați în state din Europa. Aceștia și-au găsit sfârșitul în Spania și Italia. Dacă în cazul celui de-al doilea lucrurile sunt clare în privința cauzei decesului, el fiind înjunghiat, primul a murit în condiții suspecte.

Doi români, morți în ultimele zile în Europa. Șofer găsit fără suflare în Spania

În prima zi a acestei săptămâni, luni, 11 decembrie, la orele serii, un șofer de camion român a fost găsit mort în interiorul camionului firmei pentru care lucra. Vehiculul său era parcat într-o zonă industrială din Tudela, scrie publicația Cronica Negra.

ADVERTISEMENT

Potrivit poliției locale, în jurul orei 19.00, șeful unei firme de transport a raportat că nu știe nimic despre unul dintre șoferii săi de mai multe zile. Folosind sistemul de geolocalizare, compania a sesizat că vehiculul se află parcat de mai multe zile.

În scurt timp, la locul indicat de compania de transport a fost trimisă o patrulă de poliție. Agenții spanioli au descoperit corpul neînsuflețit al șoferului camionului în interiorul vehiculului. Potrivit sursei citate, cel decedat este cetățean român.

ADVERTISEMENT

După această macabră descoperire, Poliția Locală a informat Poliția Provincială, care a preluat custodia cadavrului până la sosirea echipei medicale. Această moarte suspectă este în prezent investigată. Polițiștii vor să stabilească ce s-a întâmplat cu românul decedat în camionul său.

Claudiu, un tânăr de 33 de ani, înjunghiat mortal în Italia

Un alt român aflat într-o țară din Europa a avut parte de un final tragic. În urma unei reglări de conturi între mai mulţi conaționali, în noaptea de marţi spre miercuri, Claudiu a fost ucis pe o stradă din localitatea Mede, provincia Pavia, în Italia.

ADVERTISEMENT

Potrivit Observator News, tânărul a fost ucis cu un cuțit de vânătoare. Acesta a ajuns în Italia pentru recuperarea unei autoutilitare în valoare de 7.000 de euro. Aici, între el și alţi patru conaționali a izbucnit un conflict.

Situația a degenerat grav, iar unul dintre agresori a scos un cuţit de vânătoare şi l-a înjunghiat mortal pe tânărul de 33 de ani. Rănile tânărului au fost extrem de grave, iar medicii nu l-au mai putut salva.

ADVERTISEMENT

În prezent, poliția din Italia face cercetări pentru a stabili circumstanțele și motivele atacului sângeros. Sunt informații că persoanele implicate în scandal ar face parte dintr-o grupare infracțională care ar acționa în Italia și Franța.

ADVERTISEMENT