News

Caz misterios la IPJ Dolj. Ofiţer de la trupele speciale, găsit mort în subsolul blocului unde locuia

Un ofiţer de la trupele speciale IPJ Dolj a fost găsit mort. Colegii bărbatului în vârsta de 34 de ani au găsit o explicație pentru decesul ofițerului.
20.11.2021 | 19:17
Caz misterios la IPJ Dolj Ofiter de la trupele speciale gasit mort in subsolul blocului unde locuia
Tragedie în Cluj! Un bărbat s-a aruncat de la etajul 3 al unui bloc. Sursa foto: Inquam Photos / Cornel Putan
ADVERTISEMENT

Un ofiţer de la trupele speciale ale IPJ Dolj a fost găsit mort în scara unui bloc. Primele informaţii sugerează că bărbatul s-ar fi sinucis.

Mihai Olaru, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit mort în subsolul blocului unde locuia. Lângă trupul neînsufleţit a fost descoperit un flacon de medicamente.

ADVERTISEMENT

Colegii săi au fost devastați de veste. Aceștia au încercat să găsească o explicație. Se pare că ofițerul trecuse plin multe momente grele în ultima perioadă.

Un ofiţer de la trupele speciale IPJ Dolj a fost găsit mort în scara blocului unde locuia. De ce s-ar fi sinucis bărbatul

Ofiţerul de la trupele speciale IPJ Dolj a trecut printr-o perioadă neagră. Acesta și-a pierdut tatăl și divorțat.

ADVERTISEMENT

Aceste episoade dificile ar putea motivele e care au declanșat tragedia.

„Nu ne vine să credem. Ultima perioadă a fost, e adevărat, grea pentru el. Îi murise tatăl, divorţase, avusese o altă relaţie, se despărţise şi de a doua femeie. Cel mai probabil, a suferit o depresie”, au declarat colegii ofiţerului, conform Adevărul.

Un ofițer de la IPJ Dolj s-a sinucis

În urmă cu câteva zile, ofiţerul a cerut câteva zile de concediu. Mama bărbatului este cea care a sesizat că ceva este în neregulă, după ce n-a reușit să dea de fiul ei timp de două zile.

ADVERTISEMENT

„Mama ofiţerului a spus că fiul ei este de negăsit, îl sună încontinuu şi nu răspunde. Cei doi locuiau împreună”, au povestit colegii poliţistului.

Poliţiştii au început căutările imediat. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit în subsolul blocului unde locuia.

ADVERTISEMENT

“Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Clinic Municipal Filantropia, fiind dispusă efectarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, au precizat reprezentaţii IPJ Dolj.

În cauză, politistii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă.

ADVERTISEMENT