News
notix pixel id

Caz misterios la IPJ Dolj. Ofiţer de la trupele speciale, găsit mort în subsolul blocului unde locuia

Un ofiţer de la trupele speciale IPJ Dolj a fost găsit mort. Colegii bărbatului în vârsta de 34 de ani au găsit o explicație pentru decesul ofițerului.
20.11.2021 | 19:17
Caz misterios la IPJ Dolj. Ofiţer de la trupele speciale, găsit mort în subsolul blocului unde locuia
Caz misterios la IPJ Dolj. Sursa foto: Inquam Photos / Cornel Putan
ADVERTISEMENT

Un ofiţer de la trupele speciale ale IPJ Dolj a fost găsit mort în scara unui bloc. Primele informaţii sugerează că bărbatul s-ar fi sinucis.

Mihai Olaru, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit mort în subsolul blocului unde locuia. Lângă trupul neînsufleţit a fost descoperit un flacon de medicamente.

Colegii săi au fost devastați de veste. Aceștia au încercat să găsească o explicație. Se pare că ofițerul trecuse plin multe momente grele în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Un ofiţer de la trupele speciale IPJ Dolj a fost găsit mort în scara blocului unde locuia. De ce s-ar fi sinucis bărbatul

Ofiţerul de la trupele speciale IPJ Dolj a trecut printr-o perioadă neagră. Acesta și-a pierdut tatăl și divorțat.

Aceste episoade dificile ar putea motivele e care au declanșat tragedia.

„Nu ne vine să credem. Ultima perioadă a fost, e adevărat, grea pentru el. Îi murise tatăl, divorţase, avusese o altă relaţie, se despărţise şi de a doua femeie. Cel mai probabil, a suferit o depresie”, au declarat colegii ofiţerului, conform Adevărul.

ADVERTISEMENT

Un ofițer de la IPJ Dolj s-a sinucis

În urmă cu câteva zile, ofiţerul a cerut câteva zile de concediu. Mama bărbatului este cea care a sesizat că ceva este în neregulă, după ce n-a reușit să dea de fiul ei timp de două zile.

„Mama ofiţerului a spus că fiul ei este de negăsit, îl sună încontinuu şi nu răspunde. Cei doi locuiau împreună”, au povestit colegii poliţistului.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii au început căutările imediat. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit în subsolul blocului unde locuia.

“Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Clinic Municipal Filantropia, fiind dispusă efectarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, au precizat reprezentaţii IPJ Dolj.

ADVERTISEMENT

În cauză, politistii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri