News

Caz revoltător la o grădiniță din București: un copil de 4 ani ar fi fost pălmuit și urecheat de educatoare

Un incident grav a fost consemnat la o grădiniță din București, acolo unde un copil de 4 ani ar fi fost pălmuit și urecheat de educatoare. Ce au decis părinții micuțului.
13.10.2023 | 21:22
Caz revoltator la o gradinita din Bucuresti un copil de 4 ani ar fi fost palmuit si urecheat de educatoare
Un copil de 4 ani de la o grădiniță din Capitală ar fi fost agresat de educatoare. Părinții au depus plângere la poliție. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Părinții unui copil de doar 4 ani de la o grădiniță din București au depus plângere la poliție. Aceștia acuză faptul că micuțul ar fi fost victima unui comportament neadecvat al educatoarei sale.

Un copil de 4 ani de la o grădiniță din București ar fi fost agresat de educatoare. Părinții au depus plângere la poliție

Din spusele părinților, băiețelul lor ar fi fost pălmuit şi tras de urechi cu brutalitate, de educatoare. Când a ajuns acasă, micuțul avea urmele palmelor cadrului didactic pe obraz.

ADVERTISEMENT

Din cauza acestei agresiuni, părinții lui au luat o decizie radicală. Ei au retras copilul de la grădinița la care era înscris și au depus o plângere la Poliție pentru a o trage la răspundere pe educatoarea responsabilă de aceste presupuse acte de violență.

Din informațiile Observator News, în acest moment se fac verificări la această grădiniță. Se pare că băiețelul de 4 ani ar fi fost agresat și amenințat de educatoare pe motiv că ar fi luat jucăriile unui alt copil.

ADVERTISEMENT

În aceeași zi, când l-au luat pe micuț de la grădiniță, părinții săi au observat că micuțul avea urme de palme pe față. A fost dus la spital pentru un control. Apoi, părinții săi au depus o plângere la poliție. În acest caz a fost deschis un dosar penal in rem pentru purtare abuzivă.

Cei de la Poliția Capitalei fac acum verificări și vor să afle în ce circumstanțe s-a petrecut întregul eveniment. Până în acest moment, nu a apărut nicio reacție nici din partea conducerii grădiniței, dar nici din partea Inspectoratului Școlar.

ADVERTISEMENT

Educatoare violentă depistată și în Prahova

Nu cu mult timp în urmă, un caz similar a fost raportat și în județul Prahova. La finalul lunii septembrie, o educatoare din Ploiești a fost acuzată că bate copiii la grădiniță. Părinții au stat de vorbă cu copiii și au observat că ceva nu este în regulă.

În urma acestor constatări grave, părinții au depus plângeri la conducerea grădiniței, dar și la Poliție. ”Polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către două femei cu privire la faptul că fiicele lor ar fi fost agresate atât fizic, cât și verbal, de către educatoarea acestora, în incinta unei grădinițe din municipiu.

ADVERTISEMENT

La acest moment, sunt efectuate verificări în vederea clarificării situației de fapt și luării măsurilor legale ce se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Prahova, pe 28 septembrie.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în...
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut...
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Urmează noi zile libere pentru bugetari. Hotelierii se pregătesc deja
Urmează noi zile libere pentru bugetari. Hotelierii se pregătesc deja
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie