News

Caz șocant în Argeș. Un bărbat și-a luat fiica de 4 ani de mână și a amenințat că se omoară

Mobilizare de forțe într-o localitate din județul Argeș. Un bărbat și-a luat fetița de mână și a amenințat cu acte de suicid.
25.08.2023 | 17:24
Caz socant in Arges Un barbat sia luat fiica de 4 ani de mana si a amenintat ca se omoara
Un bărbat și-a luat fiica de 4 ani de mână și a amenințat că se omoară. Foto: IPJ Argeș
ADVERTISEMENT

Caz șocant în județul Argeș, acolo unde un bărbat de 44 de ani și-a luat fiica de 4 ani de mână, iar apoi a amenințat cu acte de suicid. Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de joi, în localitatea Godeni.

Un bărbat și-a luat fiica de 4 ani de mână și a amenințat că se omoară

Tatăl din Argeș a luat copila, iar apoi s-ar fi urcat pe un siloz, spunând că se omoară. În zona respectivă a fost mobilizare majoră de forțe. Au ajuns polițiștii din Câmpulung, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, dar și un negociator și reprezentanți ai altor instituții.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei locale, cel care a anunțat oamenii legii a fost chiar fratele mai mare al copilei de 4 ani. Îngrozit, băiatul a sunat la 112 și a spus că tatăl său vrea să se arunce, împreună cu sora lui, de pe un siloz, care aparține unei mine de cărbune dezafectată.

În cele din urmă, argeșeanul a fost convins să coboare. Ulterior, a fugit pe albia unui râu, iar acolo a început iarăși să amenințe că se sinucide. O rudă a bărbatului a ajuns în zonă și l-a convins să meargă acasă. Deși lucrurile păreau că merg într-o direcție bună, individul s-a răzgândit din nou.

ADVERTISEMENT

„La scurt timp, bărbatul a coborât de pe siloz și s-a deplasat pe marginea unui lac, continuând să amenințe. Aici, a fost convis, de o persoană cunoscută, să meargă acasă. La puțin timp, bărbatul a amenințat, din nou, că vrea să recurgă la același gesturi.”, a transmis IPJ Argeș.

Argeșeanul a fost imobilizat de polițiști

Astfel, pentru că a continuat să amenințe cu aceleași fapte, el a fost imobilizat de forțele de ordine, iar fetița a fost luate din brațele sale. Din primele informații, micuța este teafără. A fost preluată de un echipaj medical pentru a fi supusă investigațiilor de specialitate.

ADVERTISEMENT

„Luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni au acționat rapid și au reușit imobilizarea bărbatului și salvarea fetiței.”, mai spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

„Aceasta nu a suferit vătămări, dar a fost preluată de un echipaj medical, în vederea evaluării stării generale.”, adaugă Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, cu privire la acest incident.

ADVERTISEMENT

Tatăl copilei a fost săltat de polițiști și dus la audieri. De asemenea, oamenii legii au sesizat reprezentanții Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului din județul Argeș. Cel mai probabil, aceștia vor deschide o anchetă.

ADVERTISEMENT