News

A treia tentativă de sinucidere la Timișoara în doar trei zile. Un bărbat s-a aruncat de pe un pasaj, dar a căzut pe o mașină

Vineri, 9 iunie, o nouă tentativă de sinucidere s-a consemnat la Timișoara. Un bărbat s-a aruncat de pe un pasaj, dar a căzut pe o mașină.
09.06.2023 | 15:45
A treia tentativa de sinucidere la Timisoara in doar trei zile Un barbat sa aruncat de pe un pasaj dar a cazut pe o masina
Încă o tentativă de sinucidere la Timișoara în doar trei zile. Un bărbat s-a aruncat de pe un pasaj. Sursa foto: capturi Tele Europa Nova / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un nou incident grav la Timișoara, acolo unde un bărbat de 67 de ani a avut o tentativă de sinucidere. Acesta s-a aruncat de pe un pasaj, dar a căzut pe o mașină. În ce stare se află victima.

Încă o tentativă de sinucidere la Timișoara în doar trei zile. Un bărbat s-a aruncat de pe un pasaj

În decurs de trei zile, miercuri, joi și vineri, în Timișoara au avut loc tot atâtea tentative de sinucidere. Cea mai recentă, din cursul acestei zile, are în prim-plan un bărbat în vârstă de 67 de ani.

ADVERTISEMENT

Incidentul de vineri a avut loc chiar în centrul Timișoarei. Aici, în jurul orei 12.30, un bărbat s-a aruncat de pe viaductul situat pe strada Gheorghe Lazăr. El a căzut pe o mașină. Oficial, nu se știe dacă fost un incident sau o tentativă de omor. Poliția cercetează cazul și ia în calcul varianta sinuciderii.

Presa locală notează că, cel mai probabil, timișoreanul, în vârstă de 67 de ani, a sărit de pe pod. A aterizat direct pe o mașină aflată în trafic. El a scăpat cu viață, fiind preluat în stare gravă de un echipaj al Ambulantei și transportat la spital.

ADVERTISEMENT

”Pacientul a fost adus la Spitalul Municipal în comă, cu politraumatisme, a fost intubat, e stabil din punct de vedere al funcțiilor vitale, în prezent se află în investigații”, a declarat, pentru publicația Tion Ramona Gâdea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal din Timișoara. Potrivit sursei citate, se pare că bătrânul ar fi suferit de depresie.

Trei tentative de sinucidere în Timișoara în doar trei zile

A fost o săptămână extrem de agitată pentru forțele de ordine din Timișoara. De miercuri până vineri, nu mai puțin de trei tentative de sinucidere au avut loc în orașul de pe Bega.

ADVERTISEMENT

Joi, 8 iunie, un militar în vârstă de 37 de ani, angajat o unitate MApN din oraș, s-a urcat pe pervazul ferestrei apartamentului de la etajul 7 al unui bloc și a amenințat că se aruncă în gol.

Vineri, după 24 de ore de negocieri, bărbatul a fost salvat. S-a întâmplat asta după ce un alpinist a coborât în rapel, de la etajul superior, l-a speriat pe bărbat, iar acesta a intrat în apartament. În scurt timp, el a fost încătușat și dus la psihiatrie.

ADVERTISEMENT

La mijlocul săptămânii, o femeie în vârstă de 53 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Calea Sagului, din Timișoara. Victima s-a prăbușit pe acoperișul din dreptul intrării în casa scărilor. Ca prin minunea, ea a scăpat cu viață.

ADVERTISEMENT