News

Caz șocant în Capitală, un bărbat și-a ucis cu sânge rece fiica. Ca să-și acopere urmele, a dat foc la casă

Un bărbat din București și-a ucis cu sânge rece fiica după care a dat foc la casă, rănindu-și grav și soția, potrivit polițiștilor.
16.01.2023 | 15:24
Caz socant in Capitala un barbat sia ucis cu sange rece fiica Ca sasi acopere urmele a dat foc la casa
Mascați în acțiune. Crimă în București. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Femeia a reușit să sune disperată la 112, înainte să cadă inconștientă la podea, așa cum a fost găsită de polițiști.

Un bărbat a dat foc la casă după ce și-a ucis fiica

Bărbatul și-a omorât fiica, dar și-a atacat și soția, aceasta fiind tăiată în zona gâtului. Cu toate acestea, femeia a reușit să sune la Poliție înainte ca bărbatul să dea foc la casă.

ADVERTISEMENT

Pompierii și polițiștii au ajuns la fața locului. În timp ce pompierii se luptă cu flăcările, polițiștii au reușit să-l prindă pe bărbat.

Victima a fost scoasă din locuință în stare de inconștiență, fiind tăiată în jurul gâtului, cel mai probabil cu un cuțit. Alături de ea se află și un copil în vârstă de 7 ani, fără semne de violență.

ADVERTISEMENT

Cazul șocant vine la câteva ore distanță după ce la Bran, județul Brașov, un pompier SMURD și soția sa au fost uciși în locuința proprie din satul Șimon. Cei doi soți aveau 38 de ani și se căsătoriseră în urmă cu cinci luni.

Potrivit anchetatorilor cei doi aveau răni grave la cap, cel mai probabil cauzate de un topor. Este alertă în Brașov în tentativa de a-l prinde pe suspect, un vecin al victimelor cu care erau certați din cauza unei bucăți de teren. Aparent individul ar avea probleme psihice, conform RTV.

ADVERTISEMENT

“Dușmani nu aveau, doar un singur nepot, ceva scandal legat de streașina casei”, a explicat mama pompierului ucis. “Când am văzut carnagiul, am înlemnit amândoi. În dormitor, băiatul la ușă și nora în spate, întinși amândoi pe burtă”, a povestit și tatăl bărbatului ucis.

Deși pare incredibil, vecinii spun că cei doi au fost uciși din cauza unor neînțelegeri cu gardul, cazuri dese în mediul rural.

ADVERTISEMENT

“Există o neînțelegere cu un văr, un vecin. Pentru chestia asta cu gardul”, a povestit fratele pompierului ucis.

ADVERTISEMENT
Tags: