News

Pompier SMURD şi soţia lui, omorâţi în casă cu toporul. Cei doi erau căsătoriţi de cinci luni, cine e principalul suspect

Crimă înfiorătoare la Bran, doi soţi au fost omorâţi cu bestialitate în propria casă. Cei doi au fost ucişi cu toporul, în timpul nopţii
16.01.2023 | 12:58
Pompier SMURD si sotia lui omorati in casa cu toporul Cei doi erau casatoriti de cinci luni cine e principalul suspect
Soţii ucişi la Moeciu Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Două persoane au fost găsite, luni dimineaţa, decedate, într-un imobil din localitatea braşoveană Şimon, comuna Bran, au transmis reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov. Cei doi sunt soţ şi soţie.

Cei doi au fost găsiţi de o cumnată

Barbatul lucra la SMURD Moieciu iar soția sa era asistentă la un spital din Brașov. Bărbatul, pe numele său Nicu Pepene, avea 38 ani, iar soţia sa avea 32 de ani.

ADVERTISEMENT

Colegii de serviciu ai pompierului decedat au fost cei care au dat alerta, aceştia sesizându-se după ce acesta nu a ajuns la muncă luni dimineață şi nu răspunde la telefon. Au sunat rudele să întrebe ce s-a întâmplat cu el, iar o cumnată a acestuia a mers la locuința celor.

Femeia spune că, în momentul în care a ajuns la domiciliul acestora, a observat că în ușa de la intrare erau mai multe lovituri de topor. Pe cei doi i-a găsit la etaj, cu multiple traumatisme la cap.

ADVERTISEMENT

Potrivit surselor Antena 3 CNN, familia l-ar suspecta chiar pe un vecin cu care cei doi ar fi avut un conflict mai vechi bazat chiar pe o bucată de teren. Din primele informații, vecinul le-ar fi chiar văr și ar avea probleme psihice.

Nicu se căsătorise cu Alexandra, asistentă la Spitalul de Copii din Brașov, anul trecut, în luna august.

ADVERTISEMENT

“Dușmani nu aveau, doar un singur nepot, ceva scandal legat de streașina casei”, spune mama pompierului ucis, în timp ce tatăl a declarat: “Când am văzut carnagiul, am înlemnit amândoi. În dormitor, băiatul la ușă și nora în spate, întinși amândoi pe burtă…“.

Conflictul cu o rudă a fost confirmat de frate bărbatului ucis. “Există o neînțelegere cu un văr, un vecin. Pentru chestia asta cu gardul…”, a declarat acesta.

ADVERTISEMENT

Ancheta în acest caz este coordonată de Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov. Deocamdată nu a fost comunicat oficial numele vreunui suspect şi nici mobilul crimei.

ADVERTISEMENT
Tags: