News

Caz șocant în Vaslui. Bătrână imobilizată la pat, bătută și udată pentru a muri înghețată. Agresorul, liber pe străzi

Un caz de-a dreptul șocant și inimaginabil a fost raportat în Vaslui. O bătrână imobilizată la pat a fost bătută și udată pentru a muri înghețată. Agresorul e liber.
02.02.2023 | 16:51
Caz socant in Vaslui Batrana imobilizata la pat batuta si udata pentru a muri inghetata Agresorul liber pe strazi
Bătrână din Vaslui, bătută și udată pentru a muri înghețată. ”Ferească Dumnezeu cum am găsit-o”. Motivul acestui gest. Sursa foto (ilustrativ): 123rf.com / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O întâmplare terifiantă a avut loc în urmă cu două zile în Vaslui. Un bărbat de 65 de ani din comuna Tătărăni a comis un gest de-a dreptul inuman.

Bătrână din Vaslui, bătută și udată pentru a muri înghețată. ”Ferească Dumnezeu cum am găsit-o”. Motivul acestui gest

Pentru o bucată de pământ, individul a chinuit o bătrână de 74 de ani și numai o minune a făcut ca femeia să nu-și piardă viața.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat luni, 30 ianuarie. Conform spuselor victimei, agresorul a intrat peste ea în casă, spunând că vrea să o omoare. Acesta îi reproșa că nu vrea să-i dea o bucată de pământ.

De la amenințări, individul a trecut la fapte. Potrivit publicației Vremea Nouă, bărbatul a luat-o de gât, a târât-o prin casă și a lovit-o fără milă.

ADVERTISEMENT

El nu s-a rezumat doar la asta. Înainte de plecare a aruncat peste biata femeie două găleți cu apă. Pentru a se asigura că va suferi, i-a udat patul și plapuma.

Apoi, la plecare, a lăsat în mod intenționat deschisă ușa, pentru ca gerul de afară să o înghețe pe femeie.

ADVERTISEMENT

Printr-o minune, femeie a supraviețuit, fiind găsită de oamenii care o mai ajută cu lemne și mâncare. Localnicii au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns o Ambulanță și două echipaje de Poliție.

”Ferească Dumnezeu cum am găsit-o! Udă toată, ud și patul și plapuma, ea era aici, iar ușa larg deschisă. Era un frig de nu puteai sta. Făcuse pe ea de frică, atunci când individul o strângea de gât și îi spunea că o omoară.

ADVERTISEMENT

Vă dați seama cum a stat femeia asta udă leoarcă, până dimineață. Nu știu cum a trăit până dimineață. Mi-a spus că a mai bătut-o, că e vorba de o bucată mică de pământ, pe care ar vrea el să i-o ia. Si de asta i-a promis moartea”, a spus un vecin, conform sursei citate.

Revoltător: Agresorul se plimbă liber pe străzi

Grav este și faptul că, din spusele localnicilor, agresorul nu a pățit nimic. El se plimbă liber prin localitate, deși acțiunea sa poate fi lejer încadrată la tentativă de omor.

Ce a făcut Poliția? A deschis un dosar penal sub aspectul săvârsirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu. Iată comunicatul IPJ Vaslui:

”La data de 31 ianuarie 2023, ora 08.45, Poliția municipiului Huși a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat de 52 de ani, din municipiul Huși, județul Vaslui, cu privire la faptul că, în data de 30 ianuarie 2023, o femeie, în varstã de 74 de ani, din localitatea Stroiesti, comuna Tătărăni, judetul Vaslui, ar fi fost agresată în locuință, fiind indicat și un prezumtiv autor, un bărbat în vârstă de 65 de ani.

Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul municipal Huși pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârsirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs faptele sesizate și dispunerea măsurilor legale”, au transmis reprezentantii poliției.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Leguma cu care culegătorii au dat lovitura în această perioadă. E la discreţie...
Leguma cu care culegătorii au dat lovitura în această perioadă. E la discreţie şi ia de cele mai multe ori calea exportului
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
Vom avea o NOUĂ zi NAȚIONALĂ! CÂND se va SĂRBĂTORI
Vom avea o NOUĂ zi NAȚIONALĂ! CÂND se va SĂRBĂTORI
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Prognoza meteo pentru lunile vară. Cum va fi vremea pe litoral
Prognoza meteo pentru lunile vară. Cum va fi vremea pe litoral
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia...
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur: „Mama lui a declarat că Iulia...”