News

O bătrână de 73 de ani, bătută din cauza unui colind! Momente îngrozitoare pentru femeie

Doi bărbați din Giurgiu au luat la bătaie un tânăr și o bătrână în vârstă de 73 de ani pe motiv că aceștia din urmă nu i-au colindat
28.12.2022 | 18:30
O batrana de 73 de ani batuta din cauza unui colind Momente ingrozitoare pentru femeie
Cei doi agresori au fost plasați sub control judiciar. Sursa foto: Facebook/ Poliția Română
ADVERTISEMENT

Cei doi agresori au fost reținuți pentru 24 de ore, iar apoi procurorul de caz a dispus plasarea acestora sub control judiciar.

O bătrână de 73 de ani, bătută din cauza colindului

Agresiunea s-a petrecut în noaptea de 23 decembrie, în comuna Găiseni, judeţul Giurgiu, în timp ce un tânăr de 25 de ani împreună cu alți adulți dar și cu mai mulți copii din localitate se aflau la colindat.

ADVERTISEMENT

Polițiștii de la IPJ Giurgiu susțin că doi bărbați din comună, în vârstă de 35 și 36 de ani respectiv, au devenit recalcitranți și i-au luat la bătaie pe tânărul de 25 de ani, dar și pe o femeie în vârstă de 73 de ani. Cei doi bărbați le-ar fi reproșat faptul că grupul de colindători nu a venit și pe strada lor.

“Din primele cercetări a reieşit faptul că la data de 23 decembrie, ora 20:00, în timp ce un bărbat, de 25 de ani, se afla la colindat cu mai mulţi adulţi şi copii din localitate, doi bărbaţi, de 35, respectiv 36 de ani, din comuna Găiseni, ar fi devenit recalcitranţi, pe motiv că cei aflaţi la colind nu ar fi colindat şi pe strada lor.

ADVERTISEMENT

Ulterior, unul dintre cei doi bărbaţi l-ar fi lovit pe bărbatul în vârstă de 25 de ani, în zona spatelui, iar celălalt ar fi lovit o femeie, în vârstă de 73 de ani”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliție Giurgiu.

Potrivit sursei citate, cei doi agresori au fost reținuți de către polițiști marți, 27 decembrie, fiind suspecți de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ADVERTISEMENT

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale au decis reținerea celor doi pentru 24 de ore. Miercuri, 28 decembrie, procurorul de caz a decis ca cei doi să fie plasați sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Colindător, înjunghiat la Brăila

Un alt incident în care colindătorii au fost victimele unor agresiuni s-a petrecut în a doua zi de Crăciun în comuna Racovița, județul Brăila.

ADVERTISEMENT

Duminică seara, un tânăr de 19 ani care mergea cu colindul a fost înjunghiat în spate de o femeie în vârstă de 45 de ani. Tânărul fusese invitat în casă de către o familie pentru a-i oferi un pahar cu alcool.

Potrivit presei locale, după ce au băut, la plecare, pe fondul unor discuții în contradictoriu femeia de 45 de ani, concubina proprietarului imobilului, l-a înjunghiat în spate pe colindător.

Acesta din urmă a sunat la 112 și a fost transportat de urgență la spital. Poliția a deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe.

ADVERTISEMENT
Tags: