News

Caz dramatic la Constanța. O bătrână de 83 de ani a sunat la 112 și a reclamat că moare de frig în casă

Situație dramatică la Constanța, acolo unde o femeie de 83 de ani n-a mai rezistat să stea în frig și a sunat la numărul de urgență, 112.
28.01.2023 | 20:34
Caz dramatic la Constanta O batrana de 83 de ani a sunat la 112 si a reclamat ca moare de frig in casa
Bătrâna din Constanța le-a spus polițiștilor că nu are bani să-și plătească facturile / Foto: Facebook Gabriel Enache
ADVERTISEMENT

O bătrână care locuiește în Constanța a apelat numărul de urgență 112 și i-a transmis dispecerei că va muri în casă de frig și singurătate.

Bătrâna nu dă drumul la caloriferul electric de teama facturilor

Femeia are 83 de ani și locuiește singură, de mulți ani. Singura ei sursă de venit este pensia, care nu-i mai este suficientă pentru alimente, plata facturilor și medicamente.

ADVERTISEMENT

Din această cauză, femeia a ajuns să locuiască în frig, iar singura ei sursă de căldură este un calorifer electric, pe care nu-l folosește decât foarte rar, de teama facturilor la energie.

Polițistul local sosit în urma apelului a decis să-i dea o mână de ajutor

Apelul bătrânei a pus-o în încurcătură pe dispecera de la 112, care a decis să redirecționeze apelul către Poliția Locală Constanța. Aici, cazul a fost preluat de Gabriel Enache, un polițist local cunoscut pentru actele de caritate pe care le are la activ.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost impresionat de drama femeii și s-a decis s-o ajute. El a postat cazul pe pagina lui de socializare și a făcut apel la cei care vor s-o ajute.

Drama bătrânei a impresionat mii de oameni

Primul pas l-a făcut chiar el, după ce a strâns bani, împreună cu alți colegi, și i-au cumpărat femeii o butelie și ceva mâncare. Alți polițiști locali au reușit să adune fonduri necesare pentru plata facturii la energie pentru următoarele luni de iarnă, potrivit Antena 3.

ADVERTISEMENT

“Este greu de înțeles și acceptat…dar se întâmplă în zilele noastre și in țară noastră!

Această măiță a sunat la 112 că moare de frig și singurătate in casă….nu mai are pe nimeni….i-a murit băiatul, soțul, fratele și sora…singură pe lume la 83 de ani!

ADVERTISEMENT

Sunt împreună cu colegii aproape in fiecare zi lângă acest SUFLET lăsat pe pământ de bunul Dumnezeu”, a scris Gabriel Enache pe contul lui de Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: