Life

Caz șocant. O tânără a fost bătută pentru că nu a coborât suficient de repede din tramvai: „Eu nu știu unde se îndreaptă țara asta”

Caz șocant în București. O tânără a fost bătută pentru că nu a coborât suficient de repede din tramvai. Ce a povestit tânăra despre eveniment.
02.11.2022 | 09:28
Caz socant O tanara a fost batuta pentru ca nu a coborat suficient de repede din tramvai Eu nu stiu unde se indreapta tara asta
O tânără a fost bătută pentru că nu a coborât suficient de repede din tramvai. Foto Colaj Fanatik / Tiktok
ADVERTISEMENT

O tânără din Capitală a fost lovită de o femeie în timp ce cobora din tramvai pentru că nu s-a mișcat suficient de repede și pe placul agresoarei sale.

O tânără a fost bătută pentru că nu a coborât suficient de repede din tramvai

Tânăra a povestit totul pe rețelele de socializare și a spus că nu a existat nici un motiv pentru că femeia respectivă să o lovească.

ADVERTISEMENT

„Nu e normal așa ceva, să te bată cineva când cobori din tramvai fără absolut niciun motiv”, a declarat tânăra.

Dar nu acest lucru a supărat-o cel mai mult pe fată, ci faptul că după ce a sunat la poliție nimeni nu a vrut să o ajute pentru a depune plângere și să povestească cele întâmplate din calitatea lor de martori oculari.

ADVERTISEMENT

Tânăra a povestit totul pe Tiktok, plângând, și a spus că pasagerii din tramvai au început să urle la ea când a vrut să sune la poliție.

@bianca__sis♬ original sound – Bianca Sis🌺 Travel expert

Tânăra, șocată că niciun martor nu a vrut să o ajute

Victima agresiunii a spus că i se pare extrem de ciudat că nimeni nu a vrut să o ajute și cu această atitudine nu știe unde se va îndrepta țara noastră.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, o elevă de liceu a fost dispusă să îi dea datele de contact pentru a o ajuta în cazul său și să fie martor ocular.

„Toată lumea urla la mine și îmi zicea: te-ai trezit tu acuma să suni la Poliție, să faci pe marele justițiar că a dat femeia aia în tine.

ADVERTISEMENT

Dacă voi nu vedeți o problemă în asta, eu nu știu unde se îndreaptă țara asta”, a mai spus fata în clipul postat pe TikTok.

Clipul video postat de tânără pe rețelele de socializare a devenit viral. Aceasta a avut peste un milion de vizualizări și aproape 120.000 de aprecieri și 2300 de comentarii.

Pe Tiktok, mulți oameni au sprijinit-o pe tânăra agresată și i-au dat mesaje frumoase de încurajare.

„Voiam doar să vă spun că vă mulțumesc pentru suport, de ieri seară până azi m-am simțit îmbrățișată de mii de oameni. It means a lot”, a scris fata.

ADVERTISEMENT
Tags: