News

Caz teribil în Dâmbovița! Un tânăr care s-a răsturnat cu maşina le-a mărturisit poliţiştilor că şi-a ucis soţia

Un caz teribil a avut loc marți, 28 decembrie, în județul Dâmbovița! Un tânăr care s-a răsturnat cu maşina le-a mărturisit poliţiştilor că şi-a ucis soţia
28.12.2021 | 21:23
Caz teribil in Dambovita Un tanar care sa rasturnat cu masina lea marturisit politistilor ca sia ucis sotia
Un tânăr care s-a răsturnat cu mașina în județul Dâmbovița le-a mărturisit polițiștilor că și-a ucis soția. sursă foto: Poliția Română
ADVERTISEMENT

Oamenii legii anchetează un caz teribil petrecut marți, 28 decembrie, în județul Dâmbovița. Un tânăr care s-a răsturnat cu maşina le-a mărturisit poliţiştilor sosiți la fața locului că şi-a ucis soţia.

Caz teribil în Dâmbovița! Un tânăr care s-a răsturnat cu maşina le-a mărturisit poliţiştilor că şi-a ucis soţia

Un șofer implicat într-un accident rutier petrecut marți, 28 decembrie, le-a spus polițiștilor sosiți la fața locului că a comis o faptă îngrozitoare.

ADVERTISEMENT

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, s-a răsturnat cu mașina în timp ce se deplasa pe DN 72A, în localitatea Gemenea, județul Dâmbovița.

La locul impactului, au ajuns polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița.

“La data de 28 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DN 72A, în localitatea Gemenea, s-a produs un accident rutier. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat conducătorul auto, un bărbat de 35 de ani, care s-ar fi răsturnat cu autoturismul”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Dâmboviţa.

ADVERTISEMENT

Conducătorul auto, vinovat de producerea accidentului, le-a făcut acestora o mărturisire neașteptată. Le-a zis oamenilor legii că și-a ucis soția. Ba mai mult, le-a dat și adresa unde se află cadavrul femeii.

Ce spun polițiștii despre cazul teribil petrecut în județul Dâmbovița

Un bărbat care s-a răsturnat cu mașina le-a spus oamenilor legii că și-a omorât soția și le-a dat apoi și adresa unde a avut loc crima.

ADVERTISEMENT

După mărturisirea făcută de șoferul care s-a răsturnat cu mașina, un echipaj de poliție s-a deplasat de urgență în satul Mesteacăn, comuna Văleni din județul Dâmbovița, unde s-ar fi petrecut crima.

Oamenii legii au ajuns la adresa indicată de conducătorul auto și au găsit acolo întocmai ce le-a zis acesta, trupul fără suflare al unei femei.

ADVERTISEMENT

O anchetă a fost demarată în acest caz pentru a se stabili împrejurările în care a murit femeia.

“S-a constituit o echipă complexă de poliţişti, condusă de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, care efectuează cercetări în cauză, urmând să se dispună măsurile legale”, au precizat reprezentanții IPJ Dâmbovița.

Situația nu este una singulară. Recent, un vasluian care a fost implicat într-un accident rutier i-a mărturisit asistentei de la Ambulanță că și-a omorât soția și fiul.

ADVERTISEMENT