News

Caz terifiant descoperit de poliție. Un tată și-ar fi împușcat toată familia, apoi a dat foc casei

Un caz cutremurător a fost descoperit de poliția din Elveția. Cinci persoane au fost găsite moarte într-o locuință. Tatăl și-ar fi împușcat toată familia, apoi a dat foc casei.
13.03.2023 | 20:11
Caz terifiant descoperit de politie Un tata siar fi impuscat toata familia apoi a dat foc casei
Un tată și-a împușcat întreaga familie: soția și trei fiice, apoi a dat foc casei. Tragedia, petrecută în Elveția. Sursa foto: thelocal.ch
ADVERTISEMENT

Orășelul Yverdon-les-Bains, situat în partea de nord a cantonului Vaud, Elveția, pe malul lacului Neuchâtel, este cutremurat de un caz de-a dreptul terifiant. Un tată este acuzat că și-a ucis întreaga familie.

Un tată și-a împușcat întreaga familie: soția și trei fiice, apoi a dat foc casei. Tragedia, petrecută în Elveția

Serviciile de urgență elvețiene au fost alertate joi, la primele ore ale dimineții, după ce o explozie masivă, urmată de un incendiu puternic, a cuprins o casă din orașul Yverdon-les-Bains, din cantonul Vaud.

ADVERTISEMENT

Ajunși la fața locului, medicii și cei de la echipajele de salvare nu au putut decât să constate pagubele și decesele a cinci persoane. Era vorba de o familie întreagă: un bărbat de 45 de ani, o femeie de 40 de ani și cele trei fetițe ale cuplului: de 5, 9 și 13 ani.

Într-o primă fază, oamenii legii au crezut că decesul acestora a survenit din cauza incendiului. În realitate, lucrurile au stat cu totul altfel. Procurorii au fost cutremurați să afle ce s-a ascuns, de fapt, în spatele tragediei.

ADVERTISEMENT

Autopsiile victimelor au scos în evidență că fiecare persoană fusese împușcată, rezultând răni care le-au fost fatale, scrie publicația The Strait Times. ”O armă a fost găsită în apropierea tatălui, care pare să fi comis celelalte patru crime, înainte de a-și pune capăt propriei vieți”, se arată în comunicatul poliției locale.

”După două zile de investigații intense, o dramă familială este ipoteza care se evidențiază în raportul procurorului care se ocupă de urmărirea penală și de anchetă”, a declarat poliția din vestul regiunii Vaud într-un comunicat.

ADVERTISEMENT

Ce s-a mai descoperit în casa mistuită de flăcări

Din informațiile oferite de oamenii legii din Elveția mai aflăm că, până în prezent, nu a existat niciun indiciu că în acest incident ar mai fi fost implicate alte persoane. De asemenea, cauza incendiului nu a fost încă stabilită oficial.

La clădirea care a fost distrusă de incendiu s-au mai descoperit o serie de elemente care par a explica amploarea pagubelor. Poliția a subliniat că: ”importante cantități de combustibil, posibil benzină” au fost găsite în diferite încăperi din casă.

ADVERTISEMENT

Acest lucru ar putea explica modul în care clădirea a fost distrusă”, mai declară oficiali ai poliției din orașul Yverdon-les-Bains, citați de același site care a prezentat informația.

ADVERTISEMENT